lolusi21 Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Twój nick podczas gry:lolusi21 Godzina, data zdarzenia:03.02.2017 Mapa:De-Cache STEAM_ID / IP: ' STEAM_2 : 0 : 1115090449 ' IP ' 178.214.9.197 ' Uzasadnienie :Chce przypomnieć o tym, że mam bana za czity (których nie mam) Wrzucam SS i dostaje powiadomienie, że mam 2 aktywne bany i nie mogę dostać UB. Chce się z tym nie zgodzić, że potrzeba aż 100 reklam sieci, żeby tego upragnionego UnBana dostać. Jak już nie będę grać na jednym serwerze to po co mam na niego wrzucać ss's, a na drugi już nie tego zrobić nie mogę. Przypomne stare przysłowie: do TRZECH razy sztuka, a nie do dwóch, więc pokornie proszę o możliwość rozpatrzenia tych screenów, które zostały odrzucone i możliwość grania na tym serwerze, bo mam tam aż 312 kluczy i bardzo dużo skinów, na które dużo potów i łez poszło na marne (...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Musisz zrobić 100 reklam inaczej ub nie dostaniesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...