MambaTOP1 Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Witam mam takie mały problem wczoraj o godzinach popołudniowych chciałem wejść na server ale nie mogę nie grałem od paru dni i nie wiem co się dzieje czy mogę prosić o UB mój nick z gry Czarna M4mba BUILD 921 SERVER (0 CRC) Server # 130 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : 36386.SwQB [AMXBans] Reason : ' 08 : 21 Ab ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 156.67.107.1 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Grasz na serwerze CS GO MOD#1 tak? Zresetuj router powiedz czy coś sie zmieniło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MambaTOP1 Posted March 4, 2017 Author Share Posted March 4, 2017 dalej jest to samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Powinno być okey sprawdź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MambaTOP1 Posted March 4, 2017 Author Share Posted March 4, 2017 dziękuje wszystkio gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezzi Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...