ROMANIKOV Napisano 10 Marca 2017 #432278 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Dokładnie. Zostawiamy to "sile wyższej", że pozwolę sobie ich tak nazwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 10 Marca 2017 #432279 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 Przestańcie spamowac co było do powiedzenia zostało powiedziane takie rozmowy prowadzcie na pw. A teraz czekajcie na kogoś z góry na ocene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mow Mi Dave1 Napisano 10 Marca 2017 #432292 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 PRN twoja skarga na Romanikova jest bezsensu. Admin ma za zadanie sprawdzać podejrzanych graczy których inni gracze zgłaszają, Romanikov nie siedział całej mapy na spect i myślę że twoja skarga ma na celu wyrzucenie admina Romanikova ponieważ sam chciałeś zostać adminem . Jest to moj dobry kolega i wiedziałem że to jest na żarty więc nie powinnienes miec do tego zadnego ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 11 Marca 2017 #432386 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 @happy #URLOP @SUNN. Zapraszam do lektury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Marca 2017 #432591 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Pierwsze słowa piszącego temat wystarczą to co zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Marca 2017 #432592 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi