PRN:D Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Witam Chciałbym Moje Klucze 60xklucze Obstawiałem Z Adminem Boryna bo 60 i Nagle Serwer Wywaliło i Nie Mam Tych Kluczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Wąsik Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 A nie było może resetu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROMANIKOV Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Pan Wąsik, na CS:GO #8 jeszcze nie było resetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRN:D Posted March 11, 2017 Author Share Posted March 11, 2017 No nie Było Resetu Ani Nic Tylko Serwer Wywaliło Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripton Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 I tak reset w nocy będzie więc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRN:D Posted March 11, 2017 Author Share Posted March 11, 2017 Ripton a O Której godzinie Jak Można Wiedzieć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Szejk` Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 @PRN:D W nocy to w nocy, jak wejdziesz o 10 rano na serwer to wszystko bedzie zresetowane tez nie boj sie o to aquax sie zajmie Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Będzie reset cs go modów, więc tak powiem CI od razu. Raz administracja nie jest odpowiedzialna za utratę kluczy, ale dodatkowo jeśli -masz ssy lub demko na winę gracza czyli dowody To wtedy na pewno zaradzimy w tej sprawie, bo po słowach nic nie zrobimy, niestety. Zamykam, wyjaśnione na teraz i przyszłość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
happy Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...