senor Napisano 29 Marca 2017 #437269 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 3 godziny temu, Mentosik. napisał: @señor można autografik? Można, tylko sobie zapisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariola Napisano 29 Marca 2017 #437278 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 (edytowane) Na czym Gra Mariola Nowy Nabytek Edytowane 29 Marca 2017 przez Mariola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Marca 2017 #437282 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Dnia 23.03.2017 o 21:02, Master napisał: może i ja pochwale się swoim miejscem radości Moje zdjęcie i papier, no dziwna sprawa naprawdę. xD 20 godzin temu, knoppcio napisał: Tak, tak ładny obraz Kamilu ... A cóż tu taki bałagan? Kto to będzie sprzątał po Tobie? YT oczywiście musi być! ;3 17 godzin temu, señor napisał: moje biurko weszło na wyższy poziom Smaczne te kanapki z serem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Marca 2017 #437283 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 (edytowane) 2 minuty temu, Danke:*#URLOP napisał: Moje zdjęcie i papier, no dziwna sprawa naprawdę. xD A cóż tu taki bałagan? Kto to będzie sprzątał po Tobie? YT oczywiście musi być! ;3 Smaczne te kanapki z serem? To po lewej to jajko na cieście francuskim B) @EDIT Danke: Słabo widać, coś niewyraźnie te kanapki wyglądają. xD Edytowane 29 Marca 2017 przez Danke:*#URLOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Marca 2017 #437289 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 (edytowane) Witam oto mój sprzęt ogólnie bardzo polecam do oglądania demek w full HD co prawda czasem lekko snieży. Zrobiło podwójnie żebyście mogli bardziej podziwiać. Edytowane 29 Marca 2017 przez BeZzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 29 Marca 2017 #437299 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 25 minut temu, BeZzi napisał: Witam oto mój sprzęt ogólnie bardzo polecam do oglądania demek w full HD co prawda czasem lekko snieży. Zrobiło podwójnie żebyście mogli bardziej podziwiać. Fajny kwiatuszek po lewo XD, a monitor całkiem niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 29 Marca 2017 #437300 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 E, to macie moje biurko i taki troszku słaby sprzęcik. ^.^ Cały lapek, staruch, już 5 lat ma. - różowe słuchawki, ale jak dobrze przez nie słychać ;3 - mała, niebiesko-czarna myszka - biały mikrofon, @knoppcio - to przez niego gadulcowałam na zebraniu, bo ponoć lepiej słychać niż na mikrofonie, który posiadam w laptopie. - 2 klawiatury xDD, jedna jest położona na klawiaturze wbudowanej w laptopa, w której zepsuły się niektóre przyciski przez grę w CS'a. xD Dodatkowe: Różowy wielkolud + migające okienko steam z wiadomością od @BeZzi i @Aureox, którzy nie dają mi żyć :< xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 29 Marca 2017 #437301 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 30 minut temu, BeZzi napisał: Witam oto mój sprzęt ogólnie bardzo polecam do oglądania demek w full HD co prawda czasem lekko snieży. Zrobiło podwójnie żebyście mogli bardziej podziwiać. @BeZzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Marca 2017 #437302 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Teraz, Danke:*#URLOP napisał: E, to macie moje biurko i taki troszku słaby sprzęcik. ^.^ Cały lapek, staruch, już 5 lat ma. - różowe słuchawki, ale jak dobrze przez nie słychać ;3 - mała, niebieska myszka - biały mikrofon, @knoppcio - to przez niego gadulcowałam na zebraniu, bo ponoć lepiej słychać niż na mikrofonie, który posiadam w laptopie. - 2 klawiatury xDD, jedna jest położona na klawiaturze wbudowanej w laptopa, w której zepsuły się niektóre przyciski przez grę w CS'a. xD Dodatkowe: Różowy wielkolud + migające okienko steam z wiadomością od @BeZzi i @Aureox, którzy nie dają mi żyć :< xD Klawiatura na klawiaturze 69. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 29 Marca 2017 #437303 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Teraz, Danke:*#URLOP napisał: E, to macie moje biurko i taki troszku słaby sprzęcik. ^.^ Cały lapek, staruch, już 5 lat ma. - różowe słuchawki, ale jak dobrze przez nie słychać ;3 - mała, niebieska myszka - biały mikrofon, @knoppcio - to przez niego gadulcowałam na zebraniu, bo ponoć lepiej słychać niż na mikrofonie, który posiadam w laptopie. - 2 klawiatury xDD, jedna jest położona na klawiaturze wbudowanej w laptopa, w której zepsuły się niektóre przyciski przez grę w CS'a. xD Dodatkowe: Różowy wielkolud + migające okienko steam z wiadomością od @BeZzi i @Aureox, którzy nie dają mi żyć :< xD Cała przyjemność po mojej stronie Madziu xDD Bardzo fajny misio koło tego laptopa ,tak troszkę podobny do @BeZzi XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Consecuente Napisano 29 Marca 2017 #437319 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 18 godzin temu, señor napisał: moje biurko weszło na wyższy poziom Ktoś zajumał Shazz`ie mikrofon, widzieliście może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 29 Marca 2017 #437396 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 30 Marca 2017 #437496 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 9 godzin temu, wandininininininini napisał: tyle w temacie Miałem taki sam ekran Przyznaje jest twardy i wytrwały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi