Drako Napisano 24 Marca 2017 #436214 Udostępnij Napisano 24 Marca 2017 Hej. Mam pewien problem. Na win 7 64x (oryginalne) cs 1.6 dział sprawnie. wszystko się odpalało nic nie ścinało. Po kliknięciu na ikonke odpalał się. Wczoraj zainstaowałem win 10. I otóż przeinstalowałem steam, zainstalowałem od nowa CS'a i jest problem. Po odpaleniu CS'a wyświetalą mi się serwery z innych krajów, gdzie normalnie mialem tylko z POLSKI. Po wejściu na serwer i naciśnieciu czy to Insert, Del, scrolla w dół i w dóre, backspace, czy nawet Y i U wywala mnie z owego serwera i łączy na drugi (Automatycznie) na jakiś ruski czy z innego kraju, Jakieś rady? W gre nie wchodzi zmiana systemu, odinstalowywałem CS'a, sprawdzałem spójność plików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 25 Marca 2017 #436245 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 8 godzin temu, Drako napisał: Hej. Mam pewien problem. Na win 7 64x (oryginalne) cs 1.6 dział sprawnie. wszystko się odpalało nic nie ścinało. Po kliknięciu na ikonke odpalał się. Wczoraj zainstaowałem win 10. I otóż przeinstalowałem steam, zainstalowałem od nowa CS'a i jest problem. Po odpaleniu CS'a wyświetalą mi się serwery z innych krajów, gdzie normalnie mialem tylko z POLSKI. Po wejściu na serwer i naciśnieciu czy to Insert, Del, scrolla w dół i w dóre, backspace, czy nawet Y i U wywala mnie z owego serwera i łączy na drugi (Automatycznie) na jakiś ruski czy z innego kraju, Jakieś rady? W gre nie wchodzi zmiana systemu, odinstalowywałem CS'a, sprawdzałem spójność plików. Jeżeli masz cs'a na steamie to usuń plik config w folderze cstrike. Jeżeli masz nonsteam'a to najprościej będzie zainstalować cs'a jeszcze raz, najlepiej z tej strony http://cssetti.pl/download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 25 Marca 2017 Autor #436271 Udostępnij Napisano 25 Marca 2017 (edytowane) 2 godziny temu, SQNFUN napisał: Jeżeli masz cs'a na steamie to usuń plik config w folderze cstrike. Jeżeli masz nonsteam'a to najprościej będzie zainstalować cs'a jeszcze raz, najlepiej z tej strony http://cssetti.pl/download @ Dzięki naprawiony został problem Edytowane 25 Marca 2017 przez Drako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Marca 2017 #436617 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 26 Marca 2017 #436618 Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi