Abibas Napisano 28 Marca 2017 #437171 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Data zdarzenia: dzisiaj o 18:53 Nick gracza: @MemesiO Dowody:http://aquax.hekko24.pl/bansmh/ban_list.php?bid=95576 Uzasadnienie: Z tego co wiem admin nie banuje admina a dostałem dzisiaj ss'y od Memesia. Rozumiem gdyby to był ban za kulturę ale w regulaminie wyczytałem że "jeśli podejrzewa się członka administracji o czity to trzeba nagrać demko i dla UBT zgłosić a nie banować od tak jak zwykłego śmiertelnika" coś takiego w każdym razie tam pisało. Świadkowie: gracze obecni wówczas na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 28 Marca 2017 #437173 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 (edytowane) @Garść Szyszek A po drugie nie jesteś adminem na tym serwerze co gra MemesiO więc jesteś zwykłym graczem z tego co mi wiadomo, i masz prawo dostać bana . EDIT. źle widziałem. Edytowane 28 Marca 2017 przez MeGusta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Marca 2017 #437175 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Jesteś adminem CS:GO#4 a on DD2 więc nie jesteś administratorem tego serwera. Admin nie ma wiedzy (a nawet nie musi jej posiadać) że jesteś adminem innego serwera. Nawet wpisując komende amx_who wyświetlisz mu sie jako zwykły gracz bez żadnych flag co zaczym idzie jeśli widzi podejrzenie w grze ma prawo zrobić Tobie ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abibas Napisano 28 Marca 2017 Autor #437176 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 @MeGustajuż UB dostałem Myślałem że admin z każdego serwera nie może dać drugiemu bana ale skoro mówicie że nie to do kosza :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 28 Marca 2017 #437177 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 @Garść Szyszek tak jak napisałem wyżej i tak jak napisał @BeZzi , Sorki dostałem zły temat. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 28 Marca 2017 #437178 Udostępnij Napisano 28 Marca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi