Demon95 Napisano 29 Marca 2017 #437353 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Nick: Demon Godzina , data zdarzenia: 29.03 2017 okolo godziny 16:40 Mapa : de_dust STEAM_ID / IP: 83.9.1.210 Uzasadnienie: Upominalem sie o rakietki w klasie rusek bo sa strasznie wkurzajace jak kto tylko rakietkami cisnie pozniej jak wyszedlem z serwer na ts powiedzieli mi ze admin napisal ze ja poszedlem plakac na te rakiety to wrocilem na serwer i chcialem to wyjasnic oczywiscie byla jawna prowokacja z strony admina. Oczywiscie dalem sie poniesc emocjem i napisalem zeby nie odzywal sie tak do taty admin MoNt3 zaczal cos pisac ze jestem dzieckiem to ja napisalem ze spytaj sie mamy admin w tym momencie wlepil mi bana na 3h ze mam odpoczac w tym momencie admin wedlug mnie naduzyl wladzy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 29 Marca 2017 #437355 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 @Demon95 wjechałeś w tym momencie już w temat rodziców ,, że jestem dzieckiem'' a ty na to ,,ze spytaj sie mamy'' zasugerowałeś adminowi że ( spotykasz się z jego mamą bądź coś wyprawiasz z nią. To mogło być prowokacją dla admina bo ( zaczynanie takich rozmów i wspominanie o rodzicach , oznacza ban w zależności do jekiego stopnia złamiesz regulamin i jak poczuje się admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 29 Marca 2017 #437356 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 @MoNt3 zapraszam z dowodami. @MeGusta jednak gracz pisze odwołanie, więc admin musi przedstawić dowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demon95 Napisano 29 Marca 2017 Autor #437363 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Dałem się ponieść emocjem ale to admin tez prowokuje czego robic nie powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Marca 2017 #437365 Udostępnij Napisano 29 Marca 2017 Czekaj na admina ma na to 24 godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 30 Marca 2017 #437543 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 (edytowane) Jestem jestem już Gracz demon prowokował od 2 albo 3 map i płakał cały czas o rakietki nawet inni gracze i admini zwracali mu uwagę żeby dał sobie spokój bo on jedyny narzeka, potem było cały czas że jestem zerem dzieckiem itd ze grać nie umiem tylko rakietkami. Następna sprawa odpuściłem mu na mapie de_rats za groźbę ale na dd już niestety nie za bardzo sobie pozwalał dorzucam 2 ss do sprawy http://www36.zippyshare.com/v/nnOQYo8x/file.html http://www36.zippyshare.com/v/afFE4Eq2/file.html Ps. Sorki że tak długo ale byłem na 2 końcu Polski dzisiaj i sorki że nie spakowałem Pozdrawiam MoNt3 @BeZzi@happy Edytowane 30 Marca 2017 przez MoNt3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Marca 2017 #437547 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Marca 2017 #437548 Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi