exe.cfg [^] Napisano 7 Kwietnia 2017 #439422 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Cześć@Natsu!W późniejszym czasie Fairy Tail robi się nudne ;-; Aczkolwiek pierwszy sezon przypadł mi do gustu. Drugi same filery doprowadzały że człowiek spał na siedząco :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 7 Kwietnia 2017 #439424 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Teraz, exe.cfg [^] napisał: Cześć@Natsu!W późniejszym czasie Fairy Tail robi się nudne ;-; Aczkolwiek pierwszy sezon przypadł mi do gustu. Drugi same filery doprowadzały że człowiek spał na siedząco :v Powiem Ci, ze filerow nie ogladalem, najpierw wole obejrzec odcinki oparte na mandze a dopiero potem jak juz anime cale skoncze za filery sie biore co do reszty mi sie oba sezony podobaly w 2gim bylo bardziej wprowadzenie do tego kim Natsu tak naprawde jest, bardzo mi sie podobal watek z tartarosem, walka Igneela z Acnologia, watek z ojcem Greya tez byl super no i watek z brama ktora smoki wyszly tez byl spoko mi tam sie oba sezony bardzo podobaly, czekam z niecierpliwoscia na Dragon Cry oraz 3ci sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eNt. To Ja Napisano 7 Kwietnia 2017 #439425 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439427 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 9 minut temu, eNt. To Ja napisał: Witam Witajcie :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439433 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 20 minut temu, Natsu! napisał: Powiem Ci, ze filerow nie ogladalem, najpierw wole obejrzec odcinki oparte na mandze a dopiero potem jak juz anime cale skoncze za filery sie biore co do reszty mi sie oba sezony podobaly w 2gim bylo bardziej wprowadzenie do tego kim Natsu tak naprawde jest, bardzo mi sie podobal watek z tartarosem, walka Igneela z Acnologia, watek z ojcem Greya tez byl super no i watek z brama ktora smoki wyszly tez byl spoko mi tam sie oba sezony bardzo podobaly, czekam z niecierpliwoscia na Dragon Cry oraz 3ci sezon Poza Fair coś oglądasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Szejk` Napisano 7 Kwietnia 2017 #439434 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 7 Kwietnia 2017 #439435 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Teraz, Redcode napisał: Poza Fair coś oglądasz? Jasne, trzymaj tutaj masz wszystkie anime jakie obejrzalem do tej pory i anime ktore mam zamiar obejrzec jeszcze no i wiadomo, jak juz obejrze to co mam w planach to poszukam kolejnych anime do ogladania https://myanimelist.net/animelist/zKenpachi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439437 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 4 minuty temu, NaPewnoNieMaGGik napisał: Czesc Hejo, co tam? 3 minuty temu, Natsu! napisał: Jasne, trzymaj tutaj masz wszystkie anime jakie obejrzalem do tej pory i anime ktore mam zamiar obejrzec jeszcze no i wiadomo, jak juz obejrze to co mam w planach to poszukam kolejnych anime do ogladania https://myanimelist.net/animelist/zKenpachi To hardo XD Ja to mam wąskie grono anime, jakoś tak wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 7 Kwietnia 2017 #439438 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Teraz, Redcode napisał: Hejo, co tam? To hardo XD Ja to mam wąskie grono anime, jakoś tak wyszło. Przez pare lat sie troche tego nazbieralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439439 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 3 minuty temu, Natsu! napisał: Przez pare lat sie troche tego nazbieralo Ja też sporo lat oglądam anime, ale nie w moim stylu żeby oglądać xxxxxx anime Mam kilka swoich konkretnych i ich się trzymam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 7 Kwietnia 2017 #439440 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 1 minutę temu, Redcode napisał: Ja też sporo lat oglądam anime, ale nie w moim stylu żeby oglądać xxxxxx anime Mam kilka swoich konkretnych i ich się trzymam, Powiem Ci wszystkie anime "ecchi" jakie obejrzlaem to wszystkie zostaly polecone przez znajomych ze wzgledu na ciekawa fabule, i powiem Ci, ze fabula wiekszosc ma naprawde spoko ja najabrdziej patrze w anime na fabule i przekaz jaki takowe anime niesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439442 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 2 minuty temu, Natsu! napisał: Powiem Ci wszystkie anime "ecchi" jakie obejrzlaem to wszystkie zostaly polecone przez znajomych ze wzgledu na ciekawa fabule, i powiem Ci, ze fabula wiekszosc ma naprawde spoko ja najabrdziej patrze w anime na fabule i przekaz jaki takowe anime niesie Otóż, też się tego trzymam. Lepiej fabuła i przekaz, niż nuda i brak przekazu. Dlatego Naruto na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 7 Kwietnia 2017 #439443 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Teraz, Redcode napisał: Otóż, też się tego trzymam. Lepiej fabuła i przekaz, niż nuda i brak przekazu. Dlatego Naruto na zawsze. Juz Cie lubie haha dokladnie tak, naruto4eva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439444 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 3 minuty temu, Natsu! napisał: Juz Cie lubie haha dokladnie tak, naruto4eva I ze wzajemnością i też Tokyo Ghoul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 7 Kwietnia 2017 #439446 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Teraz, Redcode napisał: I ze wzajemnością i też Tokyo Ghoul Oj tak, Kaneki Ken w wersji z bialymi wlosami byl wyebany ogolnie polecam tez death note, bleacha, fairy tail, akame ga kill, atak tytanow i duuuzo wiecej anime moge polecic z dobra fabula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439447 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 2 minuty temu, Natsu! napisał: Oj tak, Kaneki Ken w wersji z bialymi wlosami byl wyebany ogolnie polecam tez death note, bleacha, fairy tail, akame ga kill, atak tytanow i duuuzo wiecej anime moge polecic z dobra fabula Death Note oglądałem Lubię takie kryminalne anime. Muszę Ci przyznać rację, że był wyebany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 7 Kwietnia 2017 #439449 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Teraz, Redcode napisał: Death Note oglądałem Lubię takie kryminalne anime. Muszę Ci przyznać rację, że był wyebany Jesli lubisz kryminalne typowo to polecam Another, dosc ciekawa fabula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439450 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 2 minuty temu, Natsu! napisał: Jesli lubisz kryminalne typowo to polecam Another, dosc ciekawa fabula Słyszałem o Another, ale nie mogę się zebrać, ale zapamiętam i też mi ta dziewczynka przypomina Kanekiego z tą opaską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exe.cfg [^] Napisano 7 Kwietnia 2017 #439458 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 @Natsu!Jeszcze 144 serie i mnie przebijesz Co do Fairy Tail. Nie było złe ale i na pewno inne serie mogły by je przebić. Ciężko znaleźć coś wartego uwagi. @Redcode Psycho-Pass. Na pewno Ci się spodoba c: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 7 Kwietnia 2017 #439480 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 witam zapraszam na dd2 inf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeeee boiiii ツ Napisano 7 Kwietnia 2017 #439483 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 7 Kwietnia 2017 #439486 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Godzinę temu, exe.cfg [^] napisał: @Natsu!Jeszcze 144 serie i mnie przebijesz Co do Fairy Tail. Nie było złe ale i na pewno inne serie mogły by je przebić. Ciężko znaleźć coś wartego uwagi. @Redcode Psycho-Pass. Na pewno Ci się spodoba c: Wiadomo ale jak narazie fairy tail, naruto i bleach z tych dluzszych anime (tasiemcow) mi sie najbardziej spodobaly MAL'a masz? 1 godzinę temu, Redcode napisał: Słyszałem o Another, ale nie mogę się zebrać, ale zapamiętam i też mi ta dziewczynka przypomina Kanekiego z tą opaską. Dokladnie tak, mi tez Ken'a przypominala troszke jak zaczynalem ogladac, ale tak jak mowie fabule ma spoko anime dobre na sto pro Ci sie spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 7 Kwietnia 2017 #439491 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Przepraszam, że się wtrącę, ale ten temat nie służy do spamu, tylko do przywitań. Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3ciK Napisano 7 Kwietnia 2017 #439493 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439494 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 8 minut temu, LOVASSS napisał: Przepraszam, że się wtrącę, ale ten temat nie służy do spamu, tylko do przywitań. Twój komentarz jest tutaj spamem. Nie pozdrawiam :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi