Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439496 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, exe.cfg [^] napisał: @Natsu!Jeszcze 144 serie i mnie przebijesz Co do Fairy Tail. Nie było złe ale i na pewno inne serie mogły by je przebić. Ciężko znaleźć coś wartego uwagi. @Redcode Psycho-Pass. Na pewno Ci się spodoba c: Psycho-pass obejrzałem obdajże 2/3 odcinki i sobie odpuściłem, nie wiem... Może mnie nie przekonało wtedy, ale wszystko po kolei 33 minuty temu, Natsu! napisał: Wiadomo ale jak narazie fairy tail, naruto i bleach z tych dluzszych anime (tasiemcow) mi sie najbardziej spodobaly MAL'a masz? Dokladnie tak, mi tez Ken'a przypominala troszke jak zaczynalem ogladac, ale tak jak mowie fabule ma spoko anime dobre na sto pro Ci sie spodoba Okej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fluuoreQ Napisano 7 Kwietnia 2017 #439507 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Siemka wgl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NoPerfect` Napisano 8 Kwietnia 2017 #439601 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 Witam Zapraszam Na CS:GO #2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi