LOVASSS Napisano 4 Kwietnia 2017 #438790 Napisano 4 Kwietnia 2017 Od dnia dzisiejszego każdemu użytkownikowi przysługuje odrobienie jedynie 5 warnów. Jeżeli przykładowo gracz będzie miał 6 warnów to będzie mógł odrobić jedynie 5. Kolejne warny zostają, nawet jeżeli zdejmiemy te 5, następnych pod żadnym pozorem wam nie zdejmiemy. Chcemy tym uniknąć ciągłego nakładania i zdejmowania warnów. Zostaje również to, że zdejmujemy wszystkie warny, albo w ogóle. Proszę sobie tą informację wziąć do serca.
Consecuente Napisano 4 Kwietnia 2017 #438814 Napisano 4 Kwietnia 2017 6-5=1 1>0 wszystko czyli do 0 Jeżeli kierunkowskaz wskazuje kierunek na Szczecin i jest on prawdziwy jest to znak czy oznaka? I na odwrót, jeżeli kierunkowskaz wskazuje Szczecin ale nie jest to prawdziwy kierunek, jest to znak czy oznaka? Szczecin jest zupełnie losowo wybranym miastem
SQNFUN Napisano 4 Kwietnia 2017 #438817 Napisano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) 13 minut temu, Consecuente napisał: 6-5=1 1>0 wszystko czyli do 0 Jeżeli kierunkowskaz wskazuje kierunek na Szczecin i jest on prawdziwy jest to znak czy oznaka? I na odwrót, jeżeli kierunkowskaz wskazuje Szczecin ale nie jest to prawdziwy kierunek, jest to znak czy oznaka? Szczecin jest zupełnie losowo wybranym miastem Czytam czwarty raz to co napisałeś i dalej nie rozumiem... EDIT: @LOVASSS nie chodziło mi o Twój post jakbyś nie zauważył Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez Komisarz SQNFUN
LOVASSS Napisano 4 Kwietnia 2017 Autor #438819 Napisano 4 Kwietnia 2017 Będziesz miał 6 warnów zdejmę Ci 5, 1 zostaje, dostaniesz kolejne, również już zostają, nie ma możliwości ich zdjęcia. Takie info, trzeba się teraz do tego stosować i uważać z warnami, ponieważ, nie będzie możliwości ich ściągnięcia, w żaden sposób. @Komisarz SQNFUN tym bardziej, bo twój post kompletnie nie nie wnosi, a ja wytłumaczyłem to ponownie.
SUNN. Napisano 4 Kwietnia 2017 #438827 Napisano 4 Kwietnia 2017 Już czuję te przemoczone ze strachu pieluchy użytkowników regularnie zbierających warny :3 Bardzo dobra zmiana, o takie MG walczyłem. Skończy się odrabianie warnów w kółko. I tak część z Was nic to nie nauczyło
z.r.a.z. Napisano 5 Kwietnia 2017 #438893 Napisano 5 Kwietnia 2017 Pytanie : Jeżeli petent ma teraz już 2 warny do odrobienia, to rozumiem, że prawo nie działa wstecz i one jeszcze nie będą brane pod uwagę? Według mnie najlepiej zakomunikować, że każdy kto do dziś miał warny może je odrobić do niedzieli/ Świąt , by każdy mógł wystartować z czystym kontem. Pozdr, Ja
Drako Napisano 5 Kwietnia 2017 #438911 Napisano 5 Kwietnia 2017 Miałbym pewną propozycje odnośnie tych warnów. Wprowadzić jakiś temat, gdzie każdy kto ma warna byłby oznaczony, wiedziałby ile warnów zostało odrobione, i ile może jeszcze odrobić.
LOVASSS Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor #438971 Napisano 5 Kwietnia 2017 Ci co mają warny, muszą się zaczynać martwić, nie mogą po prostu osiągnąć 6 warnów. @Drako odpada CI co dostają widzę ile mają, odpada takie coś. Temat zamykam, powodzenia.
LOVASSS Napisano 5 Kwietnia 2017 Autor #438972 Napisano 5 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
1
1
1
Popularne Dni
4 Kwi
5
5 Kwi
4
Najaktywniejsi w tym temacie