Medusa Napisano 6 Kwietnia 2017 #439113 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Data zdarzenia: 6.kwietnia.2017 Nick gracza:Medusa Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: Ludzie jaki AB ?! skoro jeszcze gram na serwerze fakt dałem prośbę o odbanowanie mnie na innym Steamie ! ale co to ma być ! jaki BAN ?! Mam Innego steama na którym nie mam Vaca i WGL a tu nagle ban na AB oraz wszystkie skiny ZOSTAŁY MI SKRADZIONE ! co ma być ?! złodzieje i tyle wydaję realne pieniądze na VIP'a Skrzynki a ty nagle AB ?! śmiechu warte w takim razie proszę o permamentenego bana tutaj i na serwerach ! bo to śmiechu warte ludzie się starają o wszystko o nowego steama i wgl a tu Bany ! żenada pozdrawiam Medusa ! Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Medusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drako Napisano 6 Kwietnia 2017 #439114 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Kolego zanim miałeś steam grałeś na NS. Kto ma VAC'a otrzymuje bana logiczne chyba. Na tej sieci nie toleruje się cheater'ów. Owszem odzyskałeś steam, wcześniej był ban, więc logiczne, że skoro miałeś bana i nie został zdjęty to masz dalej bana.... @ tak wnioskuję po tym co napisałeś i jakiej składni językowej użyłeś XD. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Drako Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 6 Kwietnia 2017 #439120 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 (edytowane) Nie widziałem żebyś robił reklamy wszedłeś na serwer, okazałeś sie bardzo "kulturalny" i wyszedłeś po czym dostałeś bana za AB. Ten ban który podałeś to ban za to, że wbijałeś na serwery na aktywnym po czym i tak wszedłeś po 2 godzinach i dostałeś bana na SID. Bany Vac są i nas traktowane banem permamentym o czym miałeś świadomość, bo pisałeś odwołanie, nawet Ci pisałem żebyś cytuje. "Zrobił 100 reklam dla sieci i zmienił konto steam" wykonałeś tylko to drugie zmieniłeś konto steam a reklam jak nie było tak nie ma. Dlatego dostałeś bana za AB, mam nadzieję, że rozumiesz. https://zapodaj.net/643176d3eb536.bmp.html Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Bezzi™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor #439121 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 1 minutę temu, Bezzi™ napisał: Nie widziałem żebyś robił reklamy wszedłeś na serwer okazałeś sie bardzo "kulturalny" i wyszedłeś po czym dostałeś bana za AB. https://zapodaj.net/643176d3eb536.bmp.html ZŁODZIEJE Z WAS BANOWAĆ MNIE NA TEJE ZJEBANEJ SERWEROWNI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eNt. To Ja Napisano 6 Kwietnia 2017 #439125 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Medusa Kultury TrochĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor #439126 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 42 minuty temu, Medusa napisał: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 6 Kwietnia 2017 #439127 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Temat do kosza + 3 warny dla Ciebie. Jeszcze jeden taki temat a się pożegnamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi