Skocz do zawartości

CO TO MA BYĆ !!!!

Medusa

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia: 6.kwietnia.2017
Nick gracza:Medusa
Dowody:
Świadkowie:
Uzasadnienie: Ludzie jaki AB ?! skoro jeszcze gram na serwerze fakt dałem prośbę o odbanowanie mnie na innym Steamie ! ale co to ma być ! jaki BAN ?!

Mam Innego steama na którym nie mam Vaca i WGL a tu nagle ban na AB oraz wszystkie skiny ZOSTAŁY MI SKRADZIONE ! co ma być ?! złodzieje i tyle wydaję realne pieniądze na VIP'a Skrzynki a ty nagle AB ?! śmiechu warte w takim razie proszę o permamentenego bana tutaj i na serwerach ! :) bo to śmiechu warte ludzie się starają o wszystko o nowego steama i wgl a tu Bany ! żenada pozdrawiam Medusa !

Bez tytułu.jpg

Bez tytułu.jpg

Edytowane przez Medusa

Kolego zanim miałeś steam grałeś na NS. :)

Kto ma VAC'a otrzymuje bana logiczne chyba. Na tej sieci nie toleruje się cheater'ów. Owszem odzyskałeś steam, wcześniej był ban, więc logiczne, że skoro miałeś bana i nie został zdjęty to masz dalej bana....

@ tak wnioskuję po tym co napisałeś i jakiej składni językowej użyłeś XD.

Edytowane przez Drako

Nie widziałem żebyś robił reklamy wszedłeś na serwer, okazałeś sie bardzo "kulturalny" i wyszedłeś po czym dostałeś bana za AB.

Ten ban który podałeś to ban za to, że wbijałeś na serwery na aktywnym po czym i tak wszedłeś po 2 godzinach i dostałeś bana na SID. 

Bany Vac są i nas traktowane banem permamentym o czym miałeś świadomość, bo pisałeś odwołanie, nawet Ci pisałem żebyś cytuje. "Zrobił 100 reklam dla sieci i zmienił konto steam" wykonałeś tylko to drugie zmieniłeś konto steam a reklam jak nie było tak nie ma. Dlatego dostałeś bana za AB, mam nadzieję, że rozumiesz.

https://zapodaj.net/643176d3eb536.bmp.html 

Edytowane przez Bezzi™

1 minutę temu, Bezzi™ napisał:

Nie widziałem żebyś robił reklamy wszedłeś na serwer okazałeś sie bardzo "kulturalny" i wyszedłeś po czym dostałeś bana za AB.

https://zapodaj.net/643176d3eb536.bmp.html 

ZŁODZIEJE Z WAS BANOWAĆ MNIE NA TEJE ZJEBANEJ SERWEROWNI

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...