~Czarna~ Napisano 7 Kwietnia 2017 #439389 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Nick: ~Czarna~ Wiek: 27 i pół Doświadczenie (w byciu adminem): Aż chyba za duże. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Nie będę się pchała poza nawias i niech będzie 7 Staż w CS-sie: 5-6 lat? Sama nie wiem Steam / NonSteam: steam Dlaczego Ty: (bo mnie ktoś zmusza xD ) A dlaczego nie? Pełniłam już tutaj funkcję admina i nie tylko, podobno dawałam radę więc postanowiłam wrócić i pomóc. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:To zależy. Takie minimum to jest 3h ale jak będzie trzeba to i 12 h posiedzę na serwerze. Kontakt: Ogólnie steam ale dla wybrańców fb oraz tel Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/~Czarna~/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 7 Kwietnia 2017 #439395 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Wiadomo że tak. Duże doświadczenie, każdy ją zna, WIELKI PLUSIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 7 Kwietnia 2017 #439403 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dobrze wspominam współpracę z Czarną, tak naprawdę to Ona złapała mnie w sieć MH. Ogromne doświadczenie itp. itd. więc oczywiście jestem na tak!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitusubaszi Napisano 7 Kwietnia 2017 #439456 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Jak taka ogarnięta i wspaniała to oczywiście że Tak. Daj się poznać, zapraszam na steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smerfetka` Napisano 7 Kwietnia 2017 #439487 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Nie mam nic przeciwko więc to chyba znaczy, że tak. Nie sprawia problemów, widuje na serwerze. Kolejne ręce do pomocy zawsze się przydadzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaizen Napisano 7 Kwietnia 2017 #439500 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Komu, jak komu ale @~Czarna~ nie zamierzam odmawiać W końcu jeszcze trochę ponad 100k fragów i dogoni @Kain w generalce http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/. Pewnie, że na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 7 Kwietnia 2017 #439506 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 @~Czarna~ wraca? Były opiekun tego serwera który go stracił z niewiadomych mi powodów oraz fakt że ma przegrane ponad 1800 godzin wystarcza mi zupełnie. Jestem jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 7 Kwietnia 2017 #439564 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Podaj mi SID na PW/steam i witamy w gronie adminów. Znowu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 7 Kwietnia 2017 #439565 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi