Rejzor. Napisano 10 Kwietnia 2017 #440402 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 witam, mam pytanie. mam laptopa z zintegrowana karta graficzna. wkurzaja mnie ciagle scinki na smoke'ach, czy w losowych chwilach.. da sie to jakos zniwelowac ? prosze o pomoc,pozdrawiam i z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 10 Kwietnia 2017 #440404 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Wchodzisz w menadżer zadań, klikasz na procesy na ikonce hl1 klikasz ppm przechodzisz do "przejdź do szczegółów" tam znowu klikasz na ikonce hl1 ppm ustawiasz koligacje na CPU 3 następnie ustawiasz piorytet na wysoki i to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rejzor. Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor #440406 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 1 minutę temu, Bezzi napisał: Wchodzisz w menadżer zadań, klikasz na procesy na ikonce hl1 klikasz ppm przechodzisz do "przejdź do szczegółów" tam znowu klikasz na ikonce hl1 ppm ustawiasz koligacje na CPU 3 następnie ustawiasz piorytet na wysoki i to wszystko mam koligacje ustawione na kolejno procesor 0,1,2,3. rozumiem ze wybrac tylko 3 tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 10 Kwietnia 2017 #440407 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 http://www110.zippyshare.com/v/kEYetNlY/file.html Zrób tak jak ja na filmiku z ikoną cs'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi