EHEM AIZY Napisano 15 Kwietnia 2017 #441693 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 serdecznie proszę o większą aktywność administracji na serwerze. Bardzo duzo osób przeklina utrudnia grę a także trafiają się haxy . a jak będzie dalej tak słabo z administracją to proszę o rekrutację na admina włączyć. z góry dziękuję miłego dnia i smacznego jajeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Szejk` Napisano 15 Kwietnia 2017 #441726 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Twoim zdaniem jednym z tych haxow jestem ja "Aimbotseries" ;v Jak ja gram na serwerze, administracja jest. :> Pechowcem jestes ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 15 Kwietnia 2017 #441731 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Powiem tyle, że dziś wołając admina na serwer wszedłem po czym zobaczyłem 2 aktywnych adminów. To, że coś zgłaszasz na U@ to nie znaczy, że właśnie tak jest. Każdy admin tego serwera sprawdza każdego zgłoszonego gracza, dodam też, że bardzo często sie mylisz co do "haxów" Godzinę temu, EHEM AIZY napisał: Bardzo duzo osób przeklina utrudnia grę Wole nie poruszać tego tematu, bo u Ciebie akurat bardzo słabo z kulturą o czym wie każdy admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EHEM AIZY Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor #441761 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) haha ostatnimi czasy ogarnąłem się. a dzisiaj gram około 12h i było tylko 2 adminów z czego nic nie robili + Cruzen na spect afka miał więc sorry ale nie gadaj mi tu głupot xd bezi to nie ja pisałem u@ tylko inni gracze i 0 reakcji ze strony administracji Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez EHEM AIZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EHEM AIZY Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor #441762 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) a to że Ty wbiles a było okular 2 adminów to chyba ślepy traf bo ostatnio w porównaniu z tym co było 3 miesiące temu to prawie WGL nie ma adminów na serwie Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez EHEM AIZY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EHEM AIZY Napisano 15 Kwietnia 2017 Autor #441764 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 zresztą waszym obowiązkiem jest ogarniać serwer . możecie zamknąć temat pdw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 15 Kwietnia 2017 #441767 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) @EHEM AIZY Nie pisz posta pod postem, od tego masz opcje "EDYTUJ" Co do aktywności: Aktywność moich adminow jest rewelacyjna. Nie można na nich narzekać. Są święta, każdy chce je spędzić z rodziną tak, jak ja dzisiaj i wiele innych. Admin, to człowiek, a nie cyborg, który ma rzucić wszystko i siedzieć dniami i nocami na serwerze. Są pewne limity. Co do zgłoszeń: Zgłaszacie te same osoby po 3/4/5 razy, a są one CZYSTE. Cruzen nie jest już adminem, więc nie pisz, jak nic nie wiesz. Temat uważam za wyczerpany. Pozdrawiam! Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Just NoOne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 15 Kwietnia 2017 #441768 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Kwietnia 2017 #441805 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 Kosz i +1 dla Pana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi