Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY] taka sytuacja

EHEM AIZY

Rekomendowane odpowiedzi

serdecznie proszę o większą aktywność administracji na serwerze. 

Bardzo duzo osób przeklina utrudnia grę a także trafiają się haxy . 

a jak będzie dalej tak słabo z administracją to proszę o rekrutację na admina włączyć. z góry dziękuję miłego dnia i smacznego jajeczka ;)

Powiem tyle, że dziś wołając admina na serwer wszedłem po czym zobaczyłem 2 aktywnych adminów. To, że coś zgłaszasz na U@ to nie znaczy, że właśnie tak jest. Każdy admin tego serwera sprawdza każdego zgłoszonego gracza, dodam też, że bardzo często sie mylisz co do "haxów" :D 

Godzinę temu, EHEM AIZY napisał:

Bardzo duzo osób przeklina utrudnia grę

Wole nie poruszać tego tematu, bo u Ciebie akurat bardzo słabo z kulturą o czym wie każdy admin :D 

haha ostatnimi czasy ogarnąłem się.  a dzisiaj gram około 12h i było tylko 2 adminów z czego nic nie robili + Cruzen na spect afka miał więc sorry ale nie gadaj mi tu głupot xd

bezi to nie ja pisałem u@ tylko inni gracze i 0 reakcji  ze strony administracji

Edytowane przez EHEM AIZY

@EHEM AIZY

Nie pisz  posta pod postem, od tego masz opcje "EDYTUJ"

Co do aktywności:

Aktywność moich adminow jest rewelacyjna. Nie można na nich narzekać. Są święta, każdy chce je spędzić z rodziną tak, jak ja dzisiaj i wiele innych. Admin, to człowiek, a nie cyborg, który ma rzucić wszystko i siedzieć dniami i nocami na serwerze. Są pewne limity. 

Co do zgłoszeń:

Zgłaszacie te same osoby po 3/4/5 razy, a są one CZYSTE. 

Cruzen nie jest już adminem, więc nie pisz, jak nic nie wiesz.

Temat uważam za wyczerpany.

Pozdrawiam!

Edytowane przez Just NoOne

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...