Wiater Napisano 16 Kwietnia 2017 #442107 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Cześć jestem graczem waszego serwer moj nick to wiatrovsky chciałbym ruszyć tu wątek mojej sprawy mianowicie chodzi o to ze rozmawiałem juz z easy killem o tym zeby dac rektutacje on abym mogł złożyc podanko o adma po nieważ gram czesto na serwerze i poznałem już dobrze graczy i myślę że mam poparcie. Chciałbym złożyc podanko na admina poniewaz na serwerze nie zawsze są admini rano bądź wieczorem a ja gram czesto 3 razy dziennie i znam dobrze amx poniewaz byłem juz adminem wiele razy i chciałbym aby na serwerze był porządek i kultura bo jak nie adminów to wiele graczy pozwala sobie za dużo i tez gra pare odpałow i przez dlugi czas nie ma adminow i trzeba sie z nimi meczyc mysle o rozpatrzenie mojej prośby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 16 Kwietnia 2017 #442111 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Rekrutacja miała być dzisiaj otwarta, ale ktoś zapomniał to zrobić dlatego jak złożysz teraz podanie na pewno nie zostanie odrzucone z miejsca. Rozmawiałem w dzień z Opiekunką pisz śmiało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 17 Kwietnia 2017 #442156 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Dzisiaj rekrutacja zostanie otwarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 17 Kwietnia 2017 #442157 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi