Zygzak Napisano 17 Kwietnia 2017 #442160 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 za co zostalem zbanowany na zawsze ja sie pytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 17 Kwietnia 2017 Premium #442161 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Dostosuj sie do wzoru inaczej temat pójdzie do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 17 Kwietnia 2017 Weteran MH #442167 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Masz wgl. za takie coś pisać odwołanie????????? Wycinek z konsoli [ CS:GO ] Gratulacje naleza sie graczowi Tyskacz za wylosowanie M4A1-Icarus Fell [NISKIEJ JAKOSCI] Alcoholic killed |DzikTeam|Gruby:D with deagle [ CS:GO ] Gratulacje naleza sie graczowi Tyskacz za wylosowanie M4A1-Icarus Fell [NISKIEJ JAKOSCI] Player connected [ CS:GO ] Gratulacje naleza sie graczowi Tyskacz za wylosowanie M4A1-eagle [NISKIEJ JAKOSCI] Player is joining the Counter-Terrorist force [ CS:GO ] Gratulacje naleza sie graczowi Tyskacz za wylosowanie AK47-Cuber Fire [DOBREJ JAKOSCI] [ CS:GO ] Gratulacje naleza sie graczowi Tyskacz za wylosowanie USP-Hyper Beast [RZADKI] [ CS:GO ] Gratulacje naleza sie graczowi Tyskacz za wylosowanie USP-Orion [NISKIEJ JAKOSCI Demko: http://d1.hltv.org.pl/srv30939/HLTV-1704170917-css_dust2.dem.zip Za co ja Ci odpowiem ty z kolegami bugowaliście skrzynki, klucze itp. ale dzięki naszemu szeryfowi @SQNFUN nie poszło tak łatwo, połączyć jego spryt i moje umiejetnąści nie macie szans na UB za takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 17 Kwietnia 2017 Weteran MH #442168 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi