Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] Podanie

[MLG Team] Szuki (TY)

Rekomendowane odpowiedzi

Nick : [MLG Team] Szuki (TY)

Doświadczenie (W byciu adminem) : Adminem byłem dużo razy na serwerach takich jak Only DD2, areny 1v1 i Awp

znajomość z AMXX (W skali od 1/10) : 7,5/10

staż w CSie : 6 lat

Steam/Non steam : "[MLG Team] Szuki (TY)" 2158 STEAM_1:0:9085287   0 00:21   27    0

Dlaczego ty : Dlaczego  ja??? Po prostu gram na tym serwie od kilku miesięcy i aż mnie oczy bolą kiedy widze jakiegoś haksa. Na serwie sam jestem znany za "WH"

chociaż i tak dostałem bana na screeny ale większość graczy ma do mnie powiedzmy coś w stylu szacunku. I jednym z powodów jest to że na CS:GO MOD 1# jest zamało adminów

Czas poświęcany na gre w cs-a : Spędzam tak około 6-7 godzin albo nawet 10 (jak mam czas)

GameTracker : https://cache.gametracker.com/player/[MLG Team] Szuki (TY)/80.72.34.125:27235/ (A i gametrackera dopiero co założyłem bo nietrzeba było go podawać na innych serwerach)

Kontakt : GG/SKYPE/PRYWATNY TS/STEAM

Steam : http://steamcommunity.com/profiles/76561198312574208/

już :D

a i sry za spam XD

Edytowane przez [MLG Team] Szuki (TY)

Może to nie mój dział, ale Twoje zachowanie @[MLG Team] Szuki (TY) jest żałosne :)
Dlaczego nie reagujesz na prośby innych tylko robisz swoje? :bad:
To nie są prywatne wiadomości tylko piszesz temat pod tematem co chwile... Niepotrzebne zaśmiecanie ;) 

Prośba EASY KILL'a -> "Edytuj jeden post a nie pisz 4"

Edytowane przez ROMANIKOV

Co to za cyrki tutaj?

@EASY KILL @[MLG Team] Szuki (TY)od tego macie opcje EDYTUJ!

Brak steam=odrzucone podanie.

Nigdy Cie nie widziałam na steam. Graj na steam, a nie na NS jeśli go masz. Na chwilę obecną odrzucam.

Edytowane przez Just NoOne

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...