Challenger2 Napisano 20 Kwietnia 2017 #443221 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Jestem rowniez na Tak -W UBT nic nie pracuje Wiec bedzie mial czas, mozliwosci do operowania moderatorem -Ciezko sie stara, nie poddaje sie. -Jest kategorii ciezkiej (#120kg) -Osoba ktora napewno cos wniosla, pokazala na MH. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 20 Kwietnia 2017 #443295 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2017 (edytowane) Jestem na nie, wed艂ug mnie to chwilowo tylko "doros艂e艣" Twoje odpa艂y tutaj na pochylni powinny zako艅czy膰 si臋 do偶ywotni膮 banicj膮 na takie typu podania, rozumiem 偶e chcesz pom贸c ale jak dla mnie nie zmieni艂e艣 si臋 nic, opr贸cz tego 偶e pracujesz wi臋cej! Dobrze wiesz o co chodzi. Jeste艣 upierdliwym "gnojkiem" Takie moje zdanko. 聽 聽 :> 聽 /// "Nie jest to mo偶e bardzo rozbudowana wypowied藕, lecz uwa偶am, 偶e wystarczaj膮co i dog艂臋bnie pokazuje moj膮 osob臋." EHH Edytowane 20 Kwietnia 2017 przez wandininininininini Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Kwietnia 2017 #443338 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Ogromny progres, dok艂adnie wiesz o co mi chodzi. Szansa jak najbardziej si臋 nale偶y. Witam na pok艂adzie.聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Kwietnia 2017 #443339 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2017 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi