aureox Napisano 19 Kwietnia 2017 #443019 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2017 -Sta偶 na forum d艂u偶szy ni偶 6 miesi臋cy; Jest. -Minimum 400 sensownych post贸w; 聽Niestety brakuje mi 60 , ale staram si臋 aktywnie uczestniczy膰 w 偶yciu forum -Cierpliwo艣膰, dojrza艂o艣膰, wytrwa艂o艣膰, oraz umiej臋tno艣膰 wsp贸艂pracowania w grupie; 聽Jak dla mnie jest. -Ortografia, interpunkcja, oraz zasady j臋zyka polskiego na poziomie bardzo dobrym; - 聽 Tak Brak aktywnych warn贸w na swoim koncie; 聽Pewnie ,偶e tak. Imi臋: 艁ukasz Wiek: 17 Czas sp臋dzony na forum: Dok艂adnie od 9聽pa藕dziernika 2016r Do艣wiadczenie w moderowaniu: Kilka dobrych lat temu by艂em Moderatorem przez okres 6 miesi臋cy na innym forum i my艣l臋 , 偶e radzi艂em sobie dobrze Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej Panel Moderatora?: Tak Czy mia艂e艣 jakie艣 ostrze偶enia na forum: Niestety mia艂em 2 chocia偶 jak dla mnie jedno by艂o tylko s艂uszne ,gdy偶 drugie dosta艂em za pisania pogrubion膮 czcionk膮 , bez 偶adnego upomnienia. 聽Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: 2-3h , weekendy wi臋cej Dlaczego Ty(rozbudowana wypowied藕)?: Jestem cz艂owiekiem o wysokiej kulturze osobistej , chcia艂bym sw贸j wolny czas wykorzysta膰 w艂a艣nie w taki spos贸b , aby m贸c pom贸c Multi-Head. Co prawda mia艂em tutaj swoj膮 ,偶e tak powiem "Z艂膮 przesz艂o艣膰" , ale to ju偶 dawno i nie prawda. My艣l臋 ,偶e pomoc zawsze si臋 przyda 聽tym bardziej , 偶e nie ka偶dy jest w stanie siedzie膰 na forum 24h/7. Zawsze staram si臋 pom贸c najlepiej jak potrafi臋 , cz臋sto gdy gracze maj膮 聽jaki艣 problem (przewa偶nie z UBT) zwracaj膮 si臋 do mnie na priv w celu wyja艣nie艅 , ale to tak odbiegaj膮c od tematu. 聽 M贸wi膮 , 偶e "Cel u艣wi臋ca 艣rodki" ja w艂a艣nie staram si臋 tym kierowa膰 czyli, czasami warto si臋 po艣wi臋ci膰 ,aby osi膮gn膮膰 sw贸j wyznaczony cel. Obiecuj臋 ,偶e podczas mojej obecno艣ci na forum b臋dzie panowa艂 艂ad i porz膮dek ! 聽. Staram si臋 r贸wnie偶 , 偶eby zawsze panowa艂a Mi艂a i przyjemna atmosfera , upominam graczy kt贸rzy przeklinaj膮 ,b膮d藕 spamuj膮 (czyli nie u偶ywaj膮 opcji "edytuj"). Kr贸tko m贸wi膮c oferuj臋 wam moj膮 pomoc ,ale czy b臋d臋 m贸g艂 dzia艂a膰 to ju偶 zale偶y od was. Pozdrawiam Aureox 聽. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽SQNFUN Napisano 19 Kwietnia 2017 #443028 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Hmm.. brakuje Ci post贸w tak wi臋c podanie powinno by膰 zamkni臋te z automatu, ponadto Twoja interpunkcja le偶y - raz stawiasz kropk臋 na ko艅cu zdania, a raz nie (nie wspominaj膮c o przecinkach). Wed艂ug mnie podanie napisane za szybko, ja jestem na nie. Pozdrawiam. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
~Szejk` Napisano 19 Kwietnia 2017 #443030 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Nie : Cierpliwy kolego, to ty nie jestes Nie za duzo rang? Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 19 Kwietnia 2017 #443052 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2017 R贸wnie偶 jestem na nie, - Masz admina serwera i UBT, s膮 to powa偶ne stanowiska i im wi臋cej obowi膮zk贸w tym mniej czasu skupienia na jedn膮 rang臋 - interpunkcja kuleje, stawiasz przecinek po odst臋pie. Jedne zdania ko艅czysz kropk膮 inne nie, to nie jest do wyboru do koloru Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Frost` Napisano 19 Kwietnia 2017 #443077 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Tak jak kto艣 to kiedy艣 napisa艂, chyba wszyscy my艣l膮 偶e z UBT naj艂atwiej wej艣膰 na moderatora. Jak na razie skup si臋 na roli UBT bo jest to odpowiedzialna ranga. Poczekaj troch臋 do nast臋pnej rekrutacji poka偶 偶e Ci zale偶y, bierz aktywny udzia艂 w 偶yciu forum(poza dzia艂em UBT). Na nie, sorki. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Pawe( L )eK Napisano 19 Kwietnia 2017 #443096 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Mam takie wra偶enie ze ludzie my艣l膮 偶e z UBT jest najszybciej skoczy膰 jako Moderator ot贸偶 to nie prawda, @Aureox聽wykonujesz kawa艂 dobrej pracy w UBT i niech tak zostanie. Udzielasz si臋 to widz臋 ale tylko w UBT a w innych tematach/sprawach nie widuj臋 cie, moderator nie zajmuj臋 si臋 tylko jednym dzia艂em tylko ca艂ym forum. Sorry ale jak dla mnie NIE nadajesz si臋 na to stanowisko jak na razie. Mo偶e przy nast臋pnej rekrutacji. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 19 Kwietnia 2017 #443107 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Rzadko Ci臋 widuj臋 gdziekolwiek na forum, poza tym masz problem z interpunkcj膮. Tym razem na nie. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 19 Kwietnia 2017 #443115 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2017 nie spe艂niasz wymaga艅, jestes dla mnie anonimowa osoba, sa lepsi kandydaci na 聽to stanowisko! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 19 Kwietnia 2017 #443137 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2017 @Aureox聽pr贸bujesz, ale jeste艣 osob膮 animow膮, wida膰 po wypowiedziach. Ja Ciebie te偶 troszk臋 dopiero poznaje i szczerze nie da艂bym Ci szansy. A dlaczego? Bo w tematach, je艣li tyczy troszk臋 wi臋cej spiny k艂贸tni, 艂atwo wychodzisz z r贸wnowagi, co droczysz k艂贸tni臋 i dok艂adasz swoje "3 grosze". Rola niestety moderatora na tym nie polega. Jestem na nie.聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 19 Kwietnia 2017 #443180 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Wybacz 艁ukaszku, ale jestem na nie, dlaczego? Jeste艣 cz艂onkiem mojej wspania艂ej grupki fioletowych banan贸w, z tego wywi膮zujesz si臋 sumiennie, nie mam co do tego 偶adnych z艂ych zda艅, bo bardzo dobrze pracujesz, czy to indywidualnie, czy w grupie z innymi, jeste艣 natomiast te偶 adminem dd2#2 u Madzi, z tego co widzia艂em (Tak, czyta艂em t臋 lektur臋), mia艂o miejsce ma艂e nieporozumienie, z kt贸rego zrobi艂 si臋 niez艂y cyrk. Do tego dochodzi 偶ycie prywatne, kt贸re na pewno jest wymagaj膮ce. Nie jestem pewny czy pogodzisz to wszystko razem, gdy偶 znam Twoj膮 osob臋 ca艂kiem dobrze, jest to r贸wnie偶 dla Twojego dobra, aby艣 偶adnej z funkcji nie zaniedba艂, czy to admina, czy ubt, lub moderatora. Powodzenia! 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 19 Kwietnia 2017 #443190 Udost臋pnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Wydaj臋 mi, 偶e podstawow膮 funkcj膮 moderatora jest rozpoznawalno艣膰. Je偶eli ludzie nie wiedz膮 kim jeste艣, to nie wiedz膮 r贸wnie偶 czy mog膮 Ci zaufa膰. Czytaj膮c wypowiedzi wy偶ej widz臋, 偶e jeste艣 ma艂o kojarzony, mimo, 偶e ja wiem kim jeste艣, co robisz itd. Przepraszam, ale na dzie艅 dzisiejszy jestem na nie, daj si臋 pozna膰.聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 20 Kwietnia 2017 #443203 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Jeste艣 tutaj za kr贸tko, znam Ci臋 jedynie z SB i z dzia艂u DD2#2, nie potrafisz postawi膰 "." i ",". Wr贸膰 kiedy艣 mocnienszy, hej! Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 20 Kwietnia 2017 #443215 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2017 No jaja. 聽 ogromne NIE , kto sieje wiatr ten zbiera burz臋 -聽 a wiatr贸w du偶o ju偶 naprodukowa艂e艣. Jestes osob膮 maj膮c膮 problemy z interpunkcj膮? Mo偶liwe. Jednak na nie przemawia u mnie sytuacja z odd2#2. Nie ka偶dy Cie lubi, sam nie podejmujesz decyzji (bo nie doczyta艂e艣 regulamin贸w widocznie). Jak wypowidam si臋 w podania ch tylko gdzie akceptuj臋, to tutaj musia艂em - nie chce z Toba wsp贸艂pracowa膰 - niestety w jednym miejscu ju偶 musz臋. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Challenger2 Napisano 20 Kwietnia 2017 #443222 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Wybacz, ale na NIE. - Jako tako widuje Ciebie na forum, ale nie za czesto. - Masz range UBT, pozostan przy tym, sumiennie i ciezko pracuj, a zobaczysz rezultaty. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 20 Kwietnia 2017 #443223 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2017 15 godzin temu, Aureox napisa艂: -Ortografia, interpunkcja, oraz zasady j臋zyka polskiego na poziomie bardzo dobrym; - 聽 Tak Nie, interpunkcja le偶y. Przyk艂ady mamy nawet w podaniu: 15 godzin temu, Aureox napisa艂: M贸wi膮 , 偶e "Cel u艣wi臋ca 艣rodki" ja w艂a艣nie staram si臋 tym kierowa膰 czyli, czasami warto si臋 po艣wi臋ci膰 ,aby osi膮gn膮膰 sw贸j wyznaczony cel. Obiecuj臋 ,偶e podczas mojej obecno艣ci na forum b臋dzie panowa艂 艂ad i porz膮dek ! 聽. Staram si臋 r贸wnie偶 , 偶eby zawsze panowa艂a Mi艂a i przyjemna atmosfera , upominam graczy kt贸rzy przeklinaj膮 ,b膮d藕 spamuj膮 (czyli nie u偶ywaj膮 opcji "edytuj"). Ka偶dy przecinek jest inaczej napisany (i/lub w z艂ym miejscu). Czepia艂em si臋, czepiam i zawsze si臋 b臋d臋 czepia艂 interpunkcji, ortografii u przysz艂ych i obecnych moderator贸w. Nienaganna pisownia to podstawa tej funkcji. Gdzie艣 tam przemykasz na forum w UBT ale na Mode to stanowczo za ma艂o. Poza tym聽g艂贸wnie Ci臋 kojarz臋 z fermentem kiedy艣 na Zombie i teraz na DD2 #2, a konfliktowo艣膰 nie jest najbardziej poszukiwan膮 cech膮 u kandydat贸w na moda. 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 20 Kwietnia 2017 #443316 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Jestem na NIE.Chociaz 聽cenie 聽cie 聽jako 聽Ubt 聽bo odwalasz 聽kawal dobrej 聽roboty ktorej czasem 聽sie komus nie chce 聽zrobic. NIe 聽spelniasz przynajmniej 聽jednego 聽z 聽 wymagan 聽stawianych 聽 przy 聽rekrutacji jestes tez 聽dosc anonimowa 聽osoba. Poczekaj 聽jakis 聽czas 聽i wtedy 聽 聽zobaczymy Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Kwietnia 2017 #443332 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Masz potencja艂, ale podanie stanowczo za wcze艣nie. Rozmawiali艣my ju偶 na ten temat, skup si臋 na tym co robisz, a w przysz艂o艣ci to zaowocuje.聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 20 Kwietnia 2017 #443333 Udost臋pnij Napisano 20 Kwietnia 2017 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o odrzucone przez administrator贸w. Oznacza to, 偶e nie zosta艂e艣 przyj臋ty na rekrutowane stanowisko. Je艣li si臋 z tym nie zgadzasz skontaktuj si臋 z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi