RobSoN.mp3 Napisano 3 Stycznia 2016 #377945 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Witam mam propozycje dodania na serwer niekonczacego sie ammo, chodzi o to ze serwer prawie ciagle jest full i 3 magazynki niewystarczaja na cala runde, klasy ktore maja 2 bronie dawaja rade ale z jedna bronia to ciezko ( tymbardziej jak zostaje sie samemu na kilka osob) gralem na wielu COD`ach i zawsze bylo niekonczace sie ammo propozycja: niekonczace sie magazynki prosze o wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 3 Stycznia 2016 #377949 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Dla mnie kompletnie odpada, na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Marcisz Napisano 3 Stycznia 2016 #377953 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 RobSoN.mp3, dnia 03 Sty 2016 - 21:03, napisał: Witam mam propozycje dodania na serwer niekonczacego sie ammo, chodzi o to ze serwer prawie ciagle jest full i 3 magazynki niewystarczaja na cala runde, klasy ktore maja 2 bronie dawaja rade ale z jedna bronia to ciezko ( tymbardziej jak zostaje sie samemu na kilka osob) gralem na wielu COD`ach i zawsze bylo niekonczace sie ammo propozycja: niekonczace sie magazynki prosze o wypowiedzi idz zjedz snikersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 3 Stycznia 2016 #377956 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Kończące się ammo zepsulo mi dzisiaj nuke tak więc pewnie byłbym na tak,ale nie wyobrażam sobie klas takich jak śmierć czy assasin jeśli ammo by się nie kończyło.Więc nie,jest dobrze jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 3 Stycznia 2016 #377975 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Ali i nuke, dobry suchar XDDDDDDD Kończące się ammo zepsulo mi dzisiaj nuke tak więc pewnie byłbym na tak,ale nie wyobrażam sobie klas takich jak śmierć czy assasin jeśli ammo by się nie kończyło.Więc nie,jest dobrze jak jest. Ale tu sie z nim zgodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeZy Napisano 3 Stycznia 2016 #377990 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 To samo co moi przedmówcy, gdyby były niekończące się magazynki to taki Assasin miałby Bezlik Ammo. Jednak po coś jest te ograniczenie amunicji, żeby nie było tak łatwo. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 3 Stycznia 2016 #377995 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Odpada :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 3 Stycznia 2016 #378001 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Coś ty wyobrażasz sobie mnie ze śmiercią i bezlik ammo ?? pogrom na serwie JESTEM na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Stycznia 2016 #378273 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Jak widać propozycja się nie podoba Ja również jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 4 Stycznia 2016 #378274 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi