Gibon1263 Napisano 27 Kwietnia 2017 #445583 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Siemanko. Mam problem z wejsciem na serwer cod mod 200 , a mianowicie gdy wchodze sam wszystko jest dobrze , ale jak wejdzie moj brat na 2 kompie to wyskakuja bledy "your steam id is already in use on this server " i " STEAM validation rejected " Jak ktos ma jakies propozyzje rozwiazania tego problemu pisac . Za wszelka pomoc dziekuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 27 Kwietnia 2017 #445584 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Nie ma możliwości wejścia na jednym SID przez dwa komputery, bo się kolidują ze sobą. Zwykła blokada steam. Przynajmniej tyle wiem, bo sam kiedyś próbowałem może ktoś zna zasadę jak to obejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 28 Kwietnia 2017 #445665 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Jedynym wyjściem jest granie offline lub z wyłączonym internetem, albo granie na cs nonsteam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 28 Kwietnia 2017 #445666 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 28 Kwietnia 2017 #445707 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Dziubki, przecież nie da się na jednym koncie steam grać na dwóch stanowiskach jednocześnie. Zgaduję, że mają NSa z tego samego źródła który im wygenerował 2x ten sam SID. Zmiana NSa/kupno Steam pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi