Missia Napisano 28 Kwietnia 2017 Kobieta #445834 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Witam. Wracamy do serii Q&A. Razem z redakcją pomyśleliśmy nad tym, aby wprowadzić coś nowego, świeżego. Pierwszą rzeczą jest to, że nie ma już nominacji. Znika zasada, że dana osoba nominuje kogoś do następnego Q&A, a wchodzi taka reguła, że po każdym Q&A będzie ankieta w której Wy wybieracie kto wystąpi jako następca. Całą redakcją postaramy się nominować tylko takie postacie, które choć w minimalnym stopniu pokazują się na forum. Kolejną sprawą jest wprowadzenie limitu pytań. Na dzień dzisiejszy limitem jest 50 pytań. Jeżeli zobaczę, że ktoś uzbierał już taką ilość to zamykam temat i wspólnie czekamy na odpowiedzi. Pierwszą osobą, która została wybrana przez Was w ankiecie i wystąpi w Q&A został @Bezzi# URLOP>majówka Informacje: Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedź [O]. Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nick? Przykładowa odpowiedź: [O] Malu. ZAKAZ KOPIOWANIA PYTAŃ INNYCH UŻYTKOWNIKÓW! Pytania do @Bezzi# URLOP>majówka możecie zadawać do piątku (05.05) do godziny 22:55. W ciągu kolejnych 7 dni @Bezzi# URLOP>majówka utworzy temat odpowiadając na Wasze pytania oraz dodając aktualne zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeeee boiiii ツ Napisano 28 Kwietnia 2017 #445839 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) [P] Jak masz na imię [P] Jak się znalazłeś na Multi-Head.pl [P] Ile masz lat [P] Lubisz mnie [P] Jakie masz Hobby [P] Palisz czy Nie palisz [P] Pijesz czy Nie pijesz [P] Jak długo jesteś już na Multi-Head.pl [P] Czego lubisz słuchać [P] Jak ci się podoba praca naszej administracji Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Damazy ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 28 Kwietnia 2017 #445842 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 [P] Lubisz mnie? [P] Co kręci Cię w mojej siostrze?(Julii) [P] będziesz beliebers? [P] na jaką rangę teraz polujesz? [P] PIS czy PO? [P] Co sądzisz o Trumpie? [P] Grasz w metina? [P] Żelki czy czekolada? [P] Kogo bardziej lubisz? Adasia czy Arusia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 28 Kwietnia 2017 #445845 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 [P] Skąd pomysł na nick "BeZzi"? [P] Jakbyś wybierał najbardziej brutalne, wzruszające i prawdziwe filmy wojenne (np. Kamienie na szaniec) to jakie byś wybrał (minimum 3)? [P] Kiedy planujesz się ożenić? [P] Jak jesteś nastawiony na zbliżające się święto 1 oraz 3 Maja? [P] Prowadzisz zawzięty romans z z jakąś kobitką? Przedstawisz nam ją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 28 Kwietnia 2017 #445848 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) [P] Wazelinka na usta czy na pupę? Swoją odpowiedź uzasadnij w minimum 5 zdaniach, możesz odwołać się do własnych życiowych historii. [P] Która dziewczyna jest ładniejsza @Just NoOne czy @Doman? Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Maajkeel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 28 Kwietnia 2017 Kobieta #445853 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 (P) Jak tam? (P) Gotowy na dużo pytań? (P) Lubisz mnie? (P) Co by było, gdybym Ci nie odpisywała? (P) Bałeś się do mnie z początku pisać? (P) Zabujałeś się? (P) Kupisz mi tę rzecz, o której Ci pisałam? (P) Czy @Maajkeel jest męski? (P) Co jest trudnego w moderowaniu? (P) Ziesz czy *w*? Uzasadnij. (P) Zmęczony? (P) Co jadłeś na obiad? (P) Jak podoba Ci się praca? (P) Kisses Back czy Despacito? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Kwietnia 2017 Weteran MH #445858 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 [P] Określ jakim wzorem jestem że mnie naśladujesz? [P] Kochasz mnie bardzo? [P] Cieszy się że dostałeś troszkę mądrości słuchając mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 28 Kwietnia 2017 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #445866 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 [P] Balujesz ostro na majówce? [P] Czemu jesteś botem? [P] Kiedy twój "obiecywany" powrót na cod'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 28 Kwietnia 2017 Donator Premium #445870 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) [P] Dlaczego taki tytuł? [P] Dlaczego Bezzi a nie Bezzik Odnośnik do pytania 1 Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Idealna Bania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 28 Kwietnia 2017 Donator Premium VIP #445885 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 [P] Opowiedz w 10 zdaniach najlepszą historię związaną z MH [P] O Mój rozmarynie, rozwijaj się [...] [P] Ilu znajomych z MH masz na Facebook'u? [P] Zaklaskasz do piosenki rubika https://www.youtube.com/watch?v=tmrWDzdR46Q ? [P] Pobłogosław ślub mój i @Missia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel Napisano 28 Kwietnia 2017 #445910 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 [P] skąd pomysł na Avatar? [P] masz jakieś choroby (Cukrzyca zaburzenia psycho itp.) [P] jaki lubisz kolor [P] Jaki wolisz kolor włosów nietypowy zielony czy może naturalny brąz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 29 Kwietnia 2017 Premium #446013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) [P] dorośniesz wreszcie...... [P] wyskoczysz na solo... [P] kiedy ty wreszcie zmądrzejesz.... ? [P] dasz mi warna? [P] swędzą Cię sutki albo jedynki? [P] sprawdzimy się na rękę? [P] kogo najbardziej nie lubisz na MH poproszę o długą wypowiedź [P] mogę zasadzić ci kopa? (Wiesz za co ) [P] Powiedz wszystkim czemu jestem twoim Guru Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez ScoobyDoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Kwietnia 2017 Premium #446051 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 [p] co o mnie myslisz? [p] co bylo dla Ciebie przelomowym momentem na sieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Kwietnia 2017 Donator Premium VIP #446114 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 [P] Kto jest najlepszym członkiem UBT i dlaczego to jestem ja? [P] Riptona to Ty szkalujesz czy szkalujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 29 Kwietnia 2017 #446151 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 [P] Czy Podlasie to syf i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi