Missia Napisano 28 Kwietnia 2017 #445834 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 Witam. Wracamy do serii Q&A. Razem z redakcją pomyśleliśmy nad tym, aby wprowadzić coś nowego, świeżego. Pierwszą rzeczą jest to, że nie ma już nominacji. Znika zasada, że dana osoba nominuje kogoś do następnego Q&A, a wchodzi taka reguła, że po każdym Q&A będzie ankieta w której Wy wybieracie kto wystąpi jako następca. Całą redakcją postaramy się nominować tylko takie postacie, które choć w minimalnym stopniu pokazują się na forum. Kolejną sprawą jest wprowadzenie limitu pytań. Na dzień dzisiejszy limitem jest 50 pytań. Jeżeli zobaczę, że ktoś uzbierał już taką ilość to zamykam temat i wspólnie czekamy na odpowiedzi. Pierwszą osobą, która została wybrana przez Was w ankiecie i wystąpi w Q&A został @Bezzi# URLOP>majówka Informacje: Każde pytanie poprzedzamy prefiksem [P], a odpowiedź [O]. Przykładowe pytanie: [P] Jaki masz nick? Przykładowa odpowiedź: [O] Malu. ZAKAZ KOPIOWANIA PYTAŃ INNYCH UŻYTKOWNIKÓW! Pytania do @Bezzi# URLOP>majówka możecie zadawać do piątku (05.05) do godziny 22:55. W ciągu kolejnych 7 dni @Bezzi# URLOP>majówka utworzy temat odpowiadając na Wasze pytania oraz dodając aktualne zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeeee boiiii ツ Napisano 28 Kwietnia 2017 #445839 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) [P] Jak masz na imię [P] Jak się znalazłeś na Multi-Head.pl [P] Ile masz lat [P] Lubisz mnie [P] Jakie masz Hobby [P] Palisz czy Nie palisz [P] Pijesz czy Nie pijesz [P] Jak długo jesteś już na Multi-Head.pl [P] Czego lubisz słuchać [P] Jak ci się podoba praca naszej administracji Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Damazy ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 28 Kwietnia 2017 #445842 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 [P] Lubisz mnie? [P] Co kręci Cię w mojej siostrze?(Julii) [P] będziesz beliebers? [P] na jaką rangę teraz polujesz? [P] PIS czy PO? [P] Co sądzisz o Trumpie? [P] Grasz w metina? [P] Żelki czy czekolada? [P] Kogo bardziej lubisz? Adasia czy Arusia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 28 Kwietnia 2017 #445845 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 [P] Skąd pomysł na nick "BeZzi"? [P] Jakbyś wybierał najbardziej brutalne, wzruszające i prawdziwe filmy wojenne (np. Kamienie na szaniec) to jakie byś wybrał (minimum 3)? [P] Kiedy planujesz się ożenić? [P] Jak jesteś nastawiony na zbliżające się święto 1 oraz 3 Maja? [P] Prowadzisz zawzięty romans z z jakąś kobitką? Przedstawisz nam ją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 28 Kwietnia 2017 #445848 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) [P] Wazelinka na usta czy na pupę? Swoją odpowiedź uzasadnij w minimum 5 zdaniach, możesz odwołać się do własnych życiowych historii. [P] Która dziewczyna jest ładniejsza @Just NoOne czy @Doman? Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Maajkeel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 28 Kwietnia 2017 #445853 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 (P) Jak tam? (P) Gotowy na dużo pytań? (P) Lubisz mnie? (P) Co by było, gdybym Ci nie odpisywała? (P) Bałeś się do mnie z początku pisać? (P) Zabujałeś się? (P) Kupisz mi tę rzecz, o której Ci pisałam? (P) Czy @Maajkeel jest męski? (P) Co jest trudnego w moderowaniu? (P) Ziesz czy *w*? Uzasadnij. (P) Zmęczony? (P) Co jadłeś na obiad? (P) Jak podoba Ci się praca? (P) Kisses Back czy Despacito? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Kwietnia 2017 #445858 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 [P] Określ jakim wzorem jestem że mnie naśladujesz? [P] Kochasz mnie bardzo? [P] Cieszy się że dostałeś troszkę mądrości słuchając mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 28 Kwietnia 2017 #445866 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 [P] Balujesz ostro na majówce? [P] Czemu jesteś botem? [P] Kiedy twój "obiecywany" powrót na cod'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 28 Kwietnia 2017 #445870 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) [P] Dlaczego taki tytuł? [P] Dlaczego Bezzi a nie Bezzik Odnośnik do pytania 1 Edytowane 28 Kwietnia 2017 przez Idealna Bania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 28 Kwietnia 2017 #445885 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 [P] Opowiedz w 10 zdaniach najlepszą historię związaną z MH [P] O Mój rozmarynie, rozwijaj się [...] [P] Ilu znajomych z MH masz na Facebook'u? [P] Zaklaskasz do piosenki rubika https://www.youtube.com/watch?v=tmrWDzdR46Q ? [P] Pobłogosław ślub mój i @Missia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sopel Napisano 28 Kwietnia 2017 #445910 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2017 [P] skąd pomysł na Avatar? [P] masz jakieś choroby (Cukrzyca zaburzenia psycho itp.) [P] jaki lubisz kolor [P] Jaki wolisz kolor włosów nietypowy zielony czy może naturalny brąz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 29 Kwietnia 2017 #446013 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) [P] dorośniesz wreszcie...... [P] wyskoczysz na solo... [P] kiedy ty wreszcie zmądrzejesz.... ? [P] dasz mi warna? [P] swędzą Cię sutki albo jedynki? [P] sprawdzimy się na rękę? [P] kogo najbardziej nie lubisz na MH poproszę o długą wypowiedź [P] mogę zasadzić ci kopa? (Wiesz za co ) [P] Powiedz wszystkim czemu jestem twoim Guru Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez ScoobyDoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Kwietnia 2017 #446051 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 [p] co o mnie myslisz? [p] co bylo dla Ciebie przelomowym momentem na sieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Kwietnia 2017 #446114 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 [P] Kto jest najlepszym członkiem UBT i dlaczego to jestem ja? [P] Riptona to Ty szkalujesz czy szkalujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kagi Napisano 29 Kwietnia 2017 #446151 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2017 [P] Czy Podlasie to syf i dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi