Wywra Napisano 1 Maja 2017 #446700 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) Data zdarzenia: dziś rano Nick gracza: nie dotyczy Dowody: brak Świadkowie: nie znam Uzasadnienie: to był cytat Co się stało: Dostałem warna za cytat widoczny na screenie pare postów niżej. To niesprawiedliwe, więc dostałem dodatkowe 2 warny za to, że się bronię. Edytowane 1 Maja 2017 przez Wywra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 1 Maja 2017 #446706 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Zastosuj się do wzoru, albo temat leci do kosza. Data zdarzenia: Nick gracza: Dowody: Świadkowie: Uzasadnienie: @Wywra Wszystko jest dokładnie napisane. Napisałeś temat w dziale skarg, więc musisz przedstawić dowody na błąd moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 1 Maja 2017 Autor #446708 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) Jaki nick gracza, jak to o forum chodzi? Jakie dowody, jak dowodów nie ma właśnie w powodzie ostrzeżenia? Kolejny typ, który ma problem cokolwiek zrozumieć? edit: @BoobSON skąd mam wziąć dowody na błąd moderatora, mam kopać czat godziny wstecz? Jesteś niepoważny? To niech on da dowody na to, że nie zachowałem kultury. Chcesz dowodu to sobie przekop czat. Możecie tak bez powodów dawać ostrzeżenia na tym forum? Edytowane 1 Maja 2017 przez Wywra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 1 Maja 2017 #446714 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Panie @Wywra istnieje coś takiego jak archiwum. Czekamy na dowody winy moderatora, inaczej temat ląduje w koszu z kolejnym ostrzeżeniem. EDIT - @Wywra Cóż, ja widzę co Pan nabroił drogi Panie na czacie Shoutbox, składając skargę proszę zawrzeć dowody na swoją niewinność bądź napisać odwołanie od ostrzeżenia (wtedy admin/moderator) musi przedstawić winę. Aktualnie jest to skarga -> trzeba zawrzeć dowody, inaczej temat ląduje z ostrzeżeniem do kosza. Zalecam lekturę regulaminu forum, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 1 Maja 2017 Autor #446715 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) Gościu, mam znaleźć NIEISTNIEJĄCĄ WIADOMOŚĆ? Jak mogę Ci dać dowód, że czegoś nie napisałem, skoro właśnie to świadczy o tym, że tej wiadomości nie ma. Czytasz Ty w ogóle co piszesz? Jakbym Cię poprosił o udowodnienie, że rano nie przeklinałeś, to co mi powiesz? Dasz mi nagranie całego ranka? Czy wehikuł czasu? No właśnie. No to może pomyśl zanim czegoś zażądasz, bo to niewykonalne. edit: zamknijcie już ten temat albo usuńcie, bo aż szkoda z tak żałosnymi ludźmi rozmawiać. Na moderatorów się w najmniejszym stopniu nie nadajecie. Coś musi być w 100% podpięte pod wyznaczony regulamin, nieważne, że się nie da i można by spojrzeć na sprawę indywidualnie. Taki chory kompleks władzy. Ktoś nadający się na moderatora powinien takie rzeczy rozumieć, ale niestety Wy musicie prosić o niemożliwe. Znacie pojęcie DOMNIEMANIA NIEWINNOŚCI? Jeśli nie ma dowodu PRZECIWKO MNIE, to moderator dający ostrzeżenie powinien je cofnąć, albo dowód dostarczyć. To się nazywa CIĘŻAREM DOWODU i on leży zawsze na oskarżającym. Trochę podstaw chłopaki, bo nie nadajecie się w ogóle. Edytowane 1 Maja 2017 przez Wywra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Maja 2017 #446719 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 http://www66.zippyshare.com/v/M7SBBbhy/file.html Coś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 1 Maja 2017 Autor #446721 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) Geniuszu, to jest cytat kolesia z COD400 i masz to W CUDZYSŁOWIE, żeby jakiś administrator się ruszył na serwer. Pisałem o tym kolesiu już wcześniej, więc to źle, że się powtarzałem? To jest CYTAT, aby jakiś admin wziął się za KOGOŚ nieprzestrzegającego zasad. Cieszę się, że masz screena i wiem już o co chodzi, ale chyba po prostu zauważyłeś przekleństwo i nic nie przeczytałeś. Jeszcze kawałek niżej masz jedną z wiadomości o tym, że gościu wyzywa graczy. Tak trudno umieć się domyślić? PS na pewno wyzywałbym siebie na tym czacie, geniuszu. Informuję na SB (bo tam najszybciej napisać w trakcie gry), że ktoś na serwerze wyzywa graczy i dostaję warna. Warna za to, że chcę dobrze. Gratulacje. Edytowane 1 Maja 2017 przez Wywra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 1 Maja 2017 Autor #446722 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) po co ten dubel, usuńcie, sory Edytowane 1 Maja 2017 przez Wywra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 1 Maja 2017 #446723 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 @Wywra punkt 1 regulaminu ShoutBox, czyli najważniejszy: Cytuj 1. Kompletny zakaz używania wulgaryzmów. Nie obchodzi nas czy pisze to admin, redaktor czy dziewczyna. Obowiązuje to wszystkich i we wszystkich treściach. Taka jest u nas polityka, na SB jest rygorystyczny nakaz przestrzegania kultury. Można na spokojnie napisać, że na serwerze takim i takim osoby przeklina, oszukują etc. Proste? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 1 Maja 2017 Autor #446724 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) Rozumiesz pojecie cytatu? Na sali sądowej również nie wolno przeklinać, a nawet tam rozumieją to pojęcie. Dobrze, zamknijcie temat, następnym razem będę wiedział, że lepiej nie wołać admina, jak ktoś wyzywa graczy na serwerze i łazi po txt. edit: OOOO BRAWO, KOLEJNY WARN ZA TO, ŻE SŁUSZNIE SIĘ BRONIĘ. Marny moderatorek z kompleksami musi sobie ulżyć, że ktoś mu się postawił. Edytowane 1 Maja 2017 przez Wywra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 1 Maja 2017 #446727 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Brak zastosowania się do wzoru skutkuje tematem w koszu i kolejnym warnem na twoim koncie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 1 Maja 2017 #446728 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Głupota ludzka mnie przeraża. Informuję iż: Na naszym forum, zwłaszcza na SB istnieje kompletny zakaz używania wulgaryzmów, gwiazdkowatych, w cytacie, w innych języka czy pisanych alfanumerycznie. W razie dalszych obiekcji zapraszamy do lektury regulaminu forum. Czekamy na decyzję naszego przełożonego, do tej pory proszę unikać zbędnych komentarzy w poście. Pozdrawiam, Bene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 1 Maja 2017 #446731 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 3 minuty temu, Bene napisał: Głupota ludzka mnie przeraża. Informuję iż: Na naszym forum, zwłaszcza na SB istnieje kompletny zakaz używania wulgaryzmów, gwiazdkowatych, w cytacie, w innych języka czy pisanych alfanumerycznie. W razie dalszych obiekcji zapraszamy do lektury regulaminu forum. Czekamy na decyzję naszego przełożonego, do tej pory proszę unikać zbędnych komentarzy w poście. Pozdrawiam, Bene Dobra dobra ej, on tylko wkleił to co ten kolo napisał na serwerze, może nie umie zrobić srkina - nie wiem, wkleił po prostu to.. Bez przesady, chciał pomóc a dostał warna ????????? Gdzie jest logika? Za wyciągnięcie ręki dostaje się warna? @Bene też widzę ogar sytuacji - moderatorzy proszę o ogarnięcie się.. bo to jest dramat? Nie było mnie przy sytuacji, ale napiszę coś bo widzę reszta nie widzi w tym błędu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 1 Maja 2017 Autor #446733 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) Zazwyczaj nie wklejam wiadomości, ale o kolesiu pisałem już wcześniej, w sumie od 5:00 chyba byłem na serwerze i pisałem na SB jak coś nie działało (np 2h z rana nie działały klasy) i to jest zawsze szybki sposób na zawołanie admina, często udawało mi się sprowadzić jakiegoś w 2min, bo napisać na SB można w 10s, to szybsze niż zakładanie tematu. Ale z tego co pamiętam nikt nie reagował, to napisałem ponownie, wklejając. Wiem, że był wtedy na serwerze DanieleQ (nie wiem jaki ma nick na forum) i koleś wyzywał dosyć długo, Daniel gadał do niego mikrofonem i próbował go uspokajać, a gościowi ewidentnie odwalało. Jakby napisał coś jednorazowo, to bym to olał, ale gościu szalał z wyzwiskami i latał po txt, trzeba było coś napisać. @up: dostałem dodatkowe 2 ostrzeżenia razem 3, nieźle, co? Cytat to cytat i do takich spraw należy podejść czasami indywidualnie, tym bardziej jak ktoś miał dobre intencje. Trzy warny to zdecydowanie za dużo, napisałem do obu H@ i mam nadzieję, że kt oścośz tym zrobi. Edytowane 1 Maja 2017 przez Wywra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 1 Maja 2017 #446734 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Co za sajgon... @Wywra - dostosuj się do wzoru skargi, natychmiast. @Bene @BoobSON @Bezzi# URLOP>majówka spokojnie jeden moderator tu wystarczy, najlepiej ten który dał warna. Nie widzę sensu żebyście musieli to w aż trzech załatwiać, poza tym w tym samym czasie dwóch moderatorów może robić coś innego, a warnujący mod może doprowadzić temat do końca (ewentualnie krzyknąć na @LOVASSS>Urlopowicz!). @veni vidi wandi to nie jest dział dla Ciebie, nie jesteś ani stroną skargi ani osobą która ma moc do rozwiązania jej. Nikt nie zapomina o okolicznościach w jakich doszło do warna. EDIT: @Malu wbił do wątku, zaraz będzie porządek więc bez spamu proszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 1 Maja 2017 Autor #446736 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) ^ najlepiej ten, który dał warna? Trzy warny dostałem, załatwili sobie miejsce Masz sobie ten wzór, ulżyj sobie, edytowałem pierwszy post. Dało Ci to coś? Każdy wie o co chodzi, a do wzoru nic nie pasuje, bo to nie dotyczy serwera. Edytowane 1 Maja 2017 przez Wywra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Maja 2017 #446738 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Bardzo podziwiam reakcje moderatorów ale przypominam, że jest to sieć na której głównym celem są serwery. Kolega @Wywra zgłasza od dłuższego czasu, że nie da się grać na serwerze i łatwiej jest dać warna za cytat niż pomóc w ogarnięciu serwera. Nie widzę tu upomnienia a użytkownik jest nowy (rejestracja 16 kwietnia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Maja 2017 #446739 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 @SUNN. #URLOP Patrząc w góre widziałeś mojego screena nie mam nic więcej do dodania ktoś łamiąc regulamin dostaje nagrodę w postaci warna. @veni vidi wandi Czy to jest temat dla Ciebie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 1 Maja 2017 Autor #446741 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) @Malu jeśli to możliwe, proszę o zdjęcie warnów, bo to jest jakaś komedia. Na przyszłość nie będę nawet cytował i zapamiętam jak panowie reagują. W razie czego napiszę do któregoś z adminów na PW albo zrobię screeny, a potem skopiuję IP danego gracza i pozakładam tematy po grze. Wtedy nie będzie szybkiej reakcji, ale trudno. Często była reakcja natychmiastowa, pamiętam jak Doman wbijał 2-3x na serwer, jak gościu reklamował jakąś sieć, akurat jak wbijał to typ uciekał, stąd pamiętam. Skoro udawało się prawie za każdym razem doprowadzić do szybkiego zbanowania kogoś kto reklamuje/cheatuje, to chyba nie ma nic złego w napisaniu zgłoszenia na SB, tym bardziej, że tam jest kilka wiadomości na minutę i i tak to zgłoszenie po chwili zniknie w oceanie wpisów i nikogo nie zaboli. Z mojej strony to na tyle, jeśli ktoś poczuł się urazony "naruszeniem" regulaminu to gorąco przepraszam i gwarantuję, że na SB się już nie pojawię Edytowane 1 Maja 2017 przez Wywra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Maja 2017 #446745 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Od tego masz poszczególne działy gdzie zgłaszasz cziterów rejestrując sie na forum akceptujesz jego REGULAMIN, który olałeś pisząc bluzgi na czatboxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 1 Maja 2017 Autor #446749 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Słuchaj, jak jest na serwerze cheater i nie ma admina, uważasz, że lepiej jest dla graczy wyjść z gry przez jakiegoś gnoja odpalonego i tracić przyjemność z rozgrywki, pisać temat w dziale na dole forum, gdzie długo nikt nie zajrzy i przedłużać to, co zaskutkuje reakcją po 20-30min jak cheater sobie pójdzie i będzie po banie? Nie sądzisz, że każdy grajacy zgodziłby się ze mną, że skoro są admini na SB i nikogo nie zaboli napisanie tam wiadomości, to lepiej wywołać szybszą reakcję? Nie ma sensu bawić się w służbistę, bo chyba ta sieć istnieje dzięki serwerom, a nie shoutboxowi. Ludzie mogą sobie popisać na Facebooku i gdziekolwiek indziej, a grać chcą na serwerach, na których każdy cheater zostaje szybko wyrzucony z gry. Bawiąc się w to, co zrobiłeś dzisiaj i dając dwa warny za to, że nie znasz pojęcia cytatu, zniechęcasz ludzi takich jak ja, płacących czasami za rozgrywkę i różne power-upy do grania. Gdybym był na Twoim miejscu, to wolałbym nie przeszkadzać swojemu szefowi w zarabianiu. Wszystko jest już chyba jasne i nie widzę sensu dalszego wypisania przez Ciebie głupot, zapoznaj się z pojęciem cytatu i nie odpisuj, bo pokazujesz jaki masz kompleks władzy i że ostatnie słowo musi być Twoje. Niech H@ usunie mi warny jeśli chce, a jeśli nie chce, to niech zamknie/zakończy temat, bo nie widać celu w dalszym przekomarzaniu się. Wszystko jest już wiadome i teraz kwestia, czy Twój przełożony zrozumie mój punkt widzenia i intencje, czy stanie po Twojej stronie. Poczekajmy i nie róbmy większego syfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Maja 2017 #446754 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Warn za cytat na sb cofnięty, za dubel z prośbą o usunięcie również. Jako świeży użytkownik pamiętaj aby zapoznać się z regulaminem forum oraz zasadami panującymi na naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 1 Maja 2017 #446755 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Maja 2017 #446936 Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Sprawa odnośna Moderatorów, zostanie wyjaśniona na pw. Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi