Malutka Napisano 3 Maja 2017 #447571 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Nick: Malutka_22 Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): niestety nie byłam jeszcze adminem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 4 Staż w CS-sie: ok. 1 rok Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Chciałabym pomóc obecnym adminom, jestem kulturalna, pomocna oraz często obecna na serwerze. Dogaduje się z graczami i obecnymi adminami. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3h Kontakt: Steam/TS Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Malutka_22/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nejten c; Napisano 3 Maja 2017 #447573 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Zdecydowanie na tak + Wiek + Steam + Ogarnia nawet AMX + Bardzo kulturalna + Zgłasza na Steam / U@ + Pilnuje serwera + Bardzo dobrze się dogaduje z ekipą adminów na serwerze, jak i z graczami + Często widzę na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mumienek Napisano 3 Maja 2017 #447604 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Co by Tu powiedzieć hymmm .. Córcia jak córcia nadaje się wrazie co może kostać z pomocy adminów zawsze uważam osobiście iż nadała by się na adma jak i cover się nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapiogon36 Napisano 4 Maja 2017 #447666 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 NA TAK gt dobre steam znajomość amx słaba ale każdy się tego nauczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirJunior Napisano 4 Maja 2017 #447670 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Jestem na TAK Osoba bezkonfliktowa. Steam jest. Jeżeli chodzi o znajomość Amx służymy pomocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 4 Maja 2017 #447739 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Jestem Na TAK Wiek dobry GT też Kulturka +++++++++ Często zgłasza a AMX oceniłbym na przynajmniej 6 a nie 4 umiesz dość dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 4 Maja 2017 #447779 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Jestem na TAK czekałem , czekałem i się doczekałem . Ino Brać + Steam + Wiek + Ogarnięta + Kulturalna + Zgłasza na U@ + Często aktywna na serwerze + Link do GT + Aktywna na TS AMXX pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 4 Maja 2017 #447835 Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 Jestem na TAK -Steam -AMX średnie ale każdy się uczy -Wiek -Kultura -GT -Dogaduje się z graczami jak i adminami -Często przebywa na serwerze -Zgłasza na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2017 #447911 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Okres próbny 2 tygodnie. To czas na opanowanie AMXX jak i wykazanie się znajomością regulaminów. W celu dopełnienia formalności zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Maja 2017 #447912 Udostępnij Napisano 5 Maja 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi