GAC/Paweł Napisano 3 Stycznia 2016 #377653 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Nick: Stary Wyga Wiek: 18 lat. Doświadczenie (w byciu adminem): Dobre, nawet bardzo. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8. Staż w CS-sie: 5 lat. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Czitów co raz więcej a adminów co raz mniej chcę temu zapobiec i dlatego składam podanie żeby gracze którzy grają czysto mieli swobodę i grali bez graczy którzy łamią regulamin czitując. Dajcie mi szansę a na pewno was tym razem nie zawiodę!. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-4g Kontakt:Steam (Stary Wyga) Pw. Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Stary%20Wyga/80.72.40.110:27020/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 3 Stycznia 2016 #377663 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 To ile Ty masz w końcu lat? Miesiąc temu 19, a teraz 18: http://multi-head.pl/index.php?/topic/76447-podanie-v2-stary/ Ostatnio pokazałeś jak zależy Ci na posadzie Admina... no ale cóż, każdemu należy się druga szansa. Jestem za okresem próbnym, zobaczymy co z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 3 Stycznia 2016 #377684 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Wyga Nadal na Nie Zmniejszyla sie twoja aktywnosc na Serwie masz w nosie co sie dzieje na serwie wazniejsze sa staty niz sprawy dotyczace serwa a pomimo skladania podania przez 3 tygodnie widzialem Ciebie raz na jakies 2 godziny to chyba za malo jak ze i opce jest tobie uzywanie u@ jak grasz w dupalu masz wszystko a nie chcemy zas by byly takie sytuacje jak ostatnio ale coz rozwiaza to Opiekunowie ktorych juz dawno nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Stycznia 2016 #378616 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Admin bez vipa tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BM 80 Napisano 5 Stycznia 2016 #379173 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Jestem na tak: Steam Aktywność Wiek Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anit Napisano 6 Stycznia 2016 #378546 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Na Nie. -wywiązuj się z tego co napisałeś Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:2-4g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
idek Napisano 6 Stycznia 2016 #379287 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Prosil Bym Moderatorów o zamkniecie tego Podania do póki nie wroca Opiekunowie Serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WD 40 Napisano 8 Stycznia 2016 #380396 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi