arek158710 Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Twój nick podczas gry: Kapitanxxx {ALFA} Godzina, data zdarzenia:20'00 11,04,2016 Mapa:De_dust2 STEAM_ID / IP:STEAM_0 : 4 : 6456561 Uzasadnienie:A wiec tak, grałem sobie spokojnie, i jakiś typ coś mówił obrażał Sylwie [Admina]. A ten typ ma Nick "Kapitanxxx G3" coś takiego nie jestem pewien, nie wiem admin się pomylił czy co ale ja dostałem bana a on nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SUNN. Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Zapraszam admina @@v1r00z do wypowiedzi. Admin ma na to 24h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
v1r00z Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Bardzo przepraszam, ale zaistniała pomyłka z mojej strony:C Usłyszałem jak obraża ktoś Sylwie i zobaczyłem nick "Kapitanxxx" i od razu dałem bana za obrazę. Niestety było takich dwóchna serwie:( Gracz był niewinny i niestety popełniłem błąd;/ Jak jeszcze ban nie minął, to prosiłbym o UB dla gracza. Z góry dziękuję i przepraszam :'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Byłem wtedy na serverze i rzeczywiście mieliście bardzo podobne nicki, tamten kolega obrażał, za co jeszcze dostanie karę. Ub poleciało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry! Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...