Wywra Napisano 6 Maja 2017 #448268 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Nick: Wywrand Wiek: 20 Doświadczenie (w byciu adminem): na nieistniejących już sieciach, bo wróciłem do gry po sporym czasie Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7, ale przecież douczyć się to lajt Staż w CS-sie: 10 lat minimum, oczywiście z przerwami Steam / NonSteam: ofc steam Dlaczego Ty: często bywam online jak nie ma adminów, chyba aż tak nie lamię, żeby funkcję admina ośmieszać przyda się ktoś dodatkowy, bo codzienie widzę kogoś łamiącego regulamin i administratora nie ma Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie, bo to zależy od pracy. Potrafię grać całą noc, potrafię z 8h z przerwami za dnia, a może byc sytuacja, że będę tylko 15min. Kontakt: fb, numer telefonu podać mogę jak się dostanę dla administracji http://www.gametracker.com/player/Wywrand/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAKoB Napisano 6 Maja 2017 #448270 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Jestem na TAK Wiek + Kultura+ godziny+ AMX+ Zgłasza ++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo*_* Napisano 6 Maja 2017 #448273 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Można dać mu szanse -Kultura -Wiek -Steam -GT -Często widziany na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wywra Napisano 6 Maja 2017 Autor #448336 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Praktycznie jestem codziennie. Ale mimo, że umiem pogodzić grę z pasjami, znajomymi i pracą, od razu z góry wolę powiedzieć, że może się zdarzyć, że raz w tygodniu mnie nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 7 Maja 2017 #448365 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Jestem za okresem Próbnym + Steam + Wiek + AMX +/- Kulturalny +Ogarnięty +Godziny są + Aktywny na u@ + Link do GT Mam Nadzieje że znasz Regulamin cod mod 400 : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapiogon36 Napisano 7 Maja 2017 #448524 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 NA TAK był adminem wiek godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nejten c; Napisano 7 Maja 2017 #448628 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Jestem na TAK ale małe wątpliwości + AMX + Steam + Wiek + Kultura + Często na serwerze - Zbyt szybko ocenia sytuacje Sam wiesz o co chodzi @Wywra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maja 2017 #448742 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Okres próbny 2 tygodnie. To czas na opanowanie AMXX jak i wykazanie się znajomością regulaminów. Pamiętaj,że kultura na forum i znajomość regulaminu forum też Cię obowiązuję! W celu dopełnienia formalności zapraszam na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maja 2017 #448743 Udostępnij Napisano 8 Maja 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi