Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY] Skarga na Administratora

Rekomendowane odpowiedzi

Data zdarzenia: pią 12 maja/ 12.05.2017r
Nick gracza: Queel 
Dowody: Brak za dużo tego/ lecz jest też HLTV serwerowy można sprawdzić (nowy w tym jestem więc)  

dodatkowe informacje:Więc Grałem sobie około 16/17 Po pracy przychodzę na serwer zostaje witany przez Queel już z "slapowaniem" siebie Jak to wygląd Stoje na rampie że nie da się tam doskoczyć postanowił się slapować gdy to zobaczyłem do razu prze stał i zabił, Lecz jak napisałem "Skargę złożę"  On odpowiedział "a składaj se po gram se w go wtedy"  Yyy takich sytuacji było znacznie więcej obrażał Gracz którzy nie mieli mutacji, wielokrotnie przeszkadzał mi w rozgrywce m.i.n AWP  na mid zasłaniał,  rzucał mi granaty (fleshe), zostałem wczoraj zwyzywany od dziecka (rudego) Co ja mam 18 lat a ten gówniarz ma zaledwie 16/17 Nie miałem za miaru  się z nim "spinać"  więc postanowiłem Grać ignorować ich gdy znów mnie zabił usłyszałem "ezzzzz jesteś kup steam", Więc jego przekrętów jest na prawdę sporo  pomaga innym którzy żyją (on nie) pisze na say: @@Jest na B 2 coś w tym stylu jak Dla mnie Administrator nie może zasługiwać na rangę. 

-  ''Slapowanie'' Robię to kiedy sytuacją tego wymaga.
- ''Obrażanie/Mikro'' Nigdy nie obraziłem młodszego gracza jeśli słyszę że ktoś używa mikrofonu a nie ma 16 lat lub mutacji mówię mu żeby przestał jeśli gracz nie przestaje to jestem zmuszony dać mu Bana.
- ''Przeszkadzanie" Nie przypominam sobie żebym Ci przeszkadzał szczególnię zasłanianie/fleshe.
-"Wyzywanie"  Proszę o SS'y.
-"Dawanie infa na say: @@" Przyznaję się raz mi się to zdarzyło przez pomyłkę.

Pozdrawiam. :)

HLTV to podpórka, jednak dowody w skargach należy samemu dostarczyć. 

@Pieronski Hanys jesteś od niedawna, następnym razem nagraj demo, zrób ssy - cokolwiek co będzie dowodem przedstawionym przez Ciebie.

Skarga bez dowodu, a w myśl zasady: Skargi bez wzoru nie będą brane pod uwagę! - zamknięta.

Jeżeli jednak masz dowód - zgłoś się.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...