SQNFUN Napisano 21 Maja 2017 Donator Premium Redaktor #450703 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) Imię: Arek Wiek: 24 Czas spędzony na forum: Dużo czasu spędzam na forum. Doświadczenie w moderowaniu: Byłem moderatorem ale zrezygnowałem. Znam regulamin forum na wylot. Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Tak. Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Kiedyś miałem ale niesłuszne. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Kilka godzin dziennie. Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Zauważyłem, że od jakiegoś czasu moderatorzy forum się gubią w niektórych sprawach i chciałbym pomóc jak i wprowadzić ład oraz porządek. Jestem bezstronny co jest moją wielką zaletą. Mam nadzieje że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Edytowane 21 Maja 2017 przez SQNFUN Maajkeel, wandi i Master dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 21 Maja 2017 #450704 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) Jestem na TAK: + kultura + aktywność + doświadczenie + brak ostrzeżeń Po prostu idealny kandydat na to stanowisko. Edytowane 21 Maja 2017 przez Maajkeel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Maja 2017 Premium #450706 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Jestem na tak, masz steama, dużo siedzisz na ts, byłeś modkiem i jesteś spoko koleś! TAAAK Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Maajkeel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 21 Maja 2017 #450707 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Żartujesz sobie prawda? Nie mogę tego na tę chwilę wyrzucić do kosza, ale to niedługo uczynię. +1 za spam. Th3End, SUNN. i aureox dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 21 Maja 2017 Donator Premium Redaktor Autor #450708 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Teraz, LOVASSS napisał: Żartujesz sobie prawda? Nie mogę tego na tę chwilę wyrzucić do kosza, ale to niedługo uczynię. +1 za spam. nie żartuje - skoro rekrutacja jest otwarta to złożyłem podanie, od dawna na to czekałem. Maajkeel i wandi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Maja 2017 Premium #450709 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Dno i brak słów. aureox, SUNN. i Th3End dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi