SQNFUN Napisano 21 Maja 2017 #450703 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) Imię: Arek Wiek: 24 Czas spędzony na forum: Dużo czasu spędzam na forum. Doświadczenie w moderowaniu: Byłem moderatorem ale zrezygnowałem. Znam regulamin forum na wylot. Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Tak. Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Kiedyś miałem ale niesłuszne. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Kilka godzin dziennie. Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Zauważyłem, że od jakiegoś czasu moderatorzy forum się gubią w niektórych sprawach i chciałbym pomóc jak i wprowadzić ład oraz porządek. Jestem bezstronny co jest moją wielką zaletą. Mam nadzieje że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Edytowane 21 Maja 2017 przez SQNFUN wandi, Maajkeel i Master dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 21 Maja 2017 #450704 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) Jestem na TAK: + kultura + aktywność + doświadczenie + brak ostrzeżeń Po prostu idealny kandydat na to stanowisko. Edytowane 21 Maja 2017 przez Maajkeel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Maja 2017 #450706 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Jestem na tak, masz steama, dużo siedzisz na ts, byłeś modkiem i jesteś spoko koleś! TAAAK Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Maajkeel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 21 Maja 2017 #450707 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Żartujesz sobie prawda? Nie mogę tego na tę chwilę wyrzucić do kosza, ale to niedługo uczynię. +1 za spam. SUNN., Th3End i aureox dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 21 Maja 2017 Autor #450708 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Teraz, LOVASSS napisał: Żartujesz sobie prawda? Nie mogę tego na tę chwilę wyrzucić do kosza, ale to niedługo uczynię. +1 za spam. nie żartuje - skoro rekrutacja jest otwarta to złożyłem podanie, od dawna na to czekałem. Maajkeel i wandi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 21 Maja 2017 #450709 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Dno i brak słów. SUNN., Th3End i aureox dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi