Frost` Napisano 21 Maja 2017 #450768 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 -Staż na forum dłuższy niż 6 miesięcy; jest -Minimum 400 sensownych postów; jest -Cierpliwość, dojrzałość, wytrwałość, oraz umiejętność współpracowania w grupie; jest -Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym; jest -Brak aktywnych warnów na swoim koncie; jest Imię:Mateusz Wiek: 16 Czas spędzony na forum: no trochę jest Doświadczenie w moderowaniu: brak ale szybko się uczę Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Nie Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: kiedyś dawno temu, kiedy jeszcze @happy #URLOP nie popijał spirytusu wódką Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: zależy od dnia Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Myślę że nadaje się do pełnienia tej funkcji. Jestem osobą spokojną i bezkonfliktową. Lubię pomagać innym jeżeli tylko mogę(zaświadczyć może @Missia). Co tutaj więcej pisać chciałbym pomóc aktualnej ekipie. Missia, aureox, Born i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 21 Maja 2017 #450770 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Ale ty jesteś zabawny, hahaha śmiechom nie było końca!!!! Do kabaretu go brać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 21 Maja 2017 #450771 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Witaj! Twoje podanie zostało prawie zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o przelew. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz duże ilości gotówki. Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Maja 2017 #450781 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 (edytowane) Już widziałem dzisiaj takich śmieszków, dobreee mordunio! p.s tak wgl jestem na tak Edytowane 21 Maja 2017 przez breed Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Maja 2017 #450804 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Witaj Frost. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za KACAPA i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to -69 godziny od tej chwili. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Chleb. Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 22 Maja 2017 Autor #450824 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 @LOVASSS jaka decyzja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 22 Maja 2017 #450825 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Decyzja jest taka ze jestes zalosny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 22 Maja 2017 Autor #450836 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 @Natsu! wytłumacz mi tylko czemu mnie obrażasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 22 Maja 2017 #450949 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 @Natsu! Ale uspokój się wariacie, przecież nic nie zrobił Frost` dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 23 Maja 2017 #451297 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 (edytowane) Heh jaki żartowniś Edytowane 23 Maja 2017 przez Xiaulin Frost` i Bene dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi