JakubbPL Napisano 22 Maja 2017 #451036 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Twój nick podczas gry: Twitch.tv/jakubb_pl ( moj pierwszy nick Jakubb jest top 50 servera ) Godzina, data zdarzenia: 23:20 22/05/2017 Mapa: De_dust2 STEAM_ID / IP: http://steamcommunity.com/profiles/76561198093103761/ Uzasadnienie: https://clips.twitch.tv/CaringBoringSushiStinkyCheese Mialem LIVE, twitcha ODPALONEGO cala rozgrywke zanim nawet dolaczylem na server. Zeby kazdy mogl wejsc i zobaczyc ze nie czituje ( Juz raz dostalem bana z podpiskiem wstaw SS na forum na jakims innym serverze i chcialem tego uniknac ) Kazdy mogl wejsc i sprawdzic jak gram. MOJ NICK TO LINK TO STREAMA. Jak zaczeły mi wchodzic 1 tapy to ludzie zaczeli mowic ze mam aima, ale wyraznie mam w nicku mojego twitcha i napisalem 2-3 razy zeby wbili i zobaczyli. Jak mozna zauwazyc na steamie mam prawie 3000h w csgo ( 1700 polski na faceit 8lvl ) W 1.6 gram zalednie 4 dni, nie umiem spreyowac wiec tapuje, jest duzo latwiej niz w CSGO wiec siada. Udało mi sie zapisac ostatnie 30sec? Rozgrywny na twitch clipie, gdzie wyraznie widac ze nic niemam i pierwsze pestki niesiadaja. Nie wiem czy mozna miec lepszy dowod niz prowadzic TRANSMISJE LIVE podczas grania gdzie kazdy ma podstep. Gram na tym serwie 4dni i nie wyzywam ludzi ani nic. Znam pana Arnolda Kopytko i wiem ze jest Adminem i mysle ze moze potwierdzic a moze nawet stawic sie za mna ze nic niemam. Chetni dodac na steamie to potwierdze mozna tozszamosc. Dla niedowiarkow moge 1v1 w csgo to sie przekonamy kto ma aima. Mysle ze tyle wystarczy. Wstawiam jeszcze raz ostatnie 30sec z LIVE ktorego prowadzilem CALA rozgrywke majac nadzieje ze to bedzie mnie chronic przed banem. https://clips.twitch.tv/CaringBoringSushiStinkyCheese Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Maja 2017 #451037 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Edytuj temat nie piszemy całego postu kolorem i pogrubioną czcionką. @Jellyfish. zapraszam masz 24h na przedstawienie dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubbPL Napisano 22 Maja 2017 Autor #451038 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 https://clips.twitch.tv/CaringBoringSushiStinkyCheese MIALEM *Nie znam poprawnej polszczyzny* LIVE WLACZONEGO CALA ROZGRYWKE JAK TO NIE JEST DOWOD TO CO JEST? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubbPL Napisano 22 Maja 2017 Autor #451040 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Wy przedstawcie mi dowody ze ja mam AIMA, bez dowodow jestem nie winny ja mialem WLACZONEGO LIVE CALA *Nie znam poprawnej polszczyzny* ROZGRYWKE ZEBY MIEC TEN DOWOD OBRONY ALE admin *Nie znam poprawnej polszczyzny* 40+ nie wie co to jest twitch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 22 Maja 2017 #451041 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Drogi Panie: 1) nie piszemy posta pod postem 2) obraźliwe słownictwo jest niedozwolone 3) to jest dział odwołanie od bana, na które admin ma 24 godziny na wstawienie dowodów, inaczej admin otrzyma ostrzeżenie a Ty UB. Takie są zasady, oczywiście film można wziąć pod uwagę. 4) jak napisał Bezzi, nie piszemy postów kolorem i czcionką. LOVASSS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubbPL Napisano 22 Maja 2017 Autor #451042 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Nie ma opcji edytuj za to tez bana dostane? LIVE ODPALIC I POKAZAC ZE NIEMA? 24h? jedyny spoko server gdzie sa ogary i administracja i broni co runde nie dostajesz. ALe nie LIVE ODPALONY SPECIALNIE ZEBY KAZDY MOGL WEJSC NIKOGO NIGDY NIE WYZYWAM MOWIE ZE MOGA WEJSC I ZOBACZYC TO NIE. I tak przepraszam ponioslo mnie, po prostu chcialem pograc w 1.6 przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Maja 2017 #451043 Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Masz czekać na admina TO ON przedstawia dowody, cierpliwości nie spamuj tylko czekaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jellyfish. Napisano 23 Maja 2017 #451068 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Nie dam demka bo jest w jeszcze gorszej jakości niż hltv, laptop wyzionie zaraz ducha. Byłam pewna, że ma aima bo tylko wychylał i ładował bańki.. po zbanowaniu go ogarnęłam, że to moje klatki .. Czekałam na to odwołanie. Sorki mój błąd, przepraszam Róbcie co musicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Maja 2017 #451070 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 @Jellyfish. ważne, że sie wypowiedziałaś, konsekwencji raczej nie będzie. Ostrożniej następnym razem, bo pas pójdzie w ruch UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Maja 2017 #451071 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi