[FAM3] KiLLforSkiLL Napisano 29 Maja 2017 #452313 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Po uruchomieniu cs'a ekran startowy widać przez 2/3 sekundy a potem ekran robi się czarny i brak odpowiedzi ze strony cs'a . Uruchamiałem jako administrator . Próbowałem poprzez system naprawić hl.exe ,ponieważ hl też mi nie działa nie wyskakuje żaden komunikat nie odpowiada tyle przez to miałem długą przerwę z csem . Mam 2 lapka ,ale z nim mam problem z połączeniem z routerem . Przeprowadziłem się miesiąc temu i z tamtym poprzednim routerem łączył się a z tym nie chce,gdy chcę naprawić błąd to pisze ,że błąd z połączeniem z zaporą czy coś w ten deseń , proszę o pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 29 Maja 2017 #452319 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Hmmmm , spróbuj może odinstalować i ponownie zainstalować Csa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 29 Maja 2017 #452325 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 (edytowane) Ile masz ramu? Edytowane 29 Maja 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 29 Maja 2017 #452339 Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Może ściągnij inna wersję Csa , albo zmień rozdzielczość . Ja klikałam właśnie na ikonkę csa i nic nię nie działo, musiałam zmienić zgodność i coś tam jeszcze porobiłam i zaczęło działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[FAM3] KiLLforSkiLL Napisano 30 Maja 2017 Autor #452469 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Temat można zamknąć , ściągnąłem standardowego cs'a + wgrałem sobie grafikę ,ponieważ na moim lapku opengl nie pociąga więc wziąłem zestaw D3D , 32 bit i wszystko śmiga . Dziękuję za pomoc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Maja 2017 #452471 Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi