Skocz do zawartości

[KOSZ]Podanie ^^

ARE Y0U W00D ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: .polak.

Doświadczenie (w byciu adminem):8

Znajomość AMXX (W skali 1-10):7

Staż w CS-sie:Steam / NonSteam:NS

Dlaczego Ty:Na serwerze jest masa cheaterów brak adminów karzdy nie ma kultury pozatym nikt tego nie ogarnia 

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-7 h i nie tylko na tym serwerze 

Kontakt:Link do GameTracker'a: gram na tym nicku tyle ile jest podane na GT i miałem jeszcze wcześniej chyba z 3 konta  https://cache.gametracker.com/player/.polak./91.224.117.52:27140/

tumblr_nkz5wdkMoc1upp070o1_500.gif.19951abcf8bebcda9a01517aebfb73b4.gif

Edytowane przez ARE Y0U W00D ?!

Jestem na tak 

+wiek

+mikro

+kultura

-godziny przegrane na servie ma dokładnie przegrane 14,8h a potrzeba przynajmniej 30h

Jako że znam go osobiście jestem na tak ponieważ na servie nie ma nikogo z adminów i taka osoba jak on powinna byc adminem

SWAGE.png.dd5fc670917e77a868bd8a5d66a2e4f9.png

Edytowane przez kolip

1 godzinę temu, Shoarama ^^ napisał:

Na nie bo ani razu cie nie widzialem na serwie i w podaniu napisane masz 17 lat a robisz blad w slowie kazdy piszac karzdy?  No i do tego slabe gt xD chlopie z czym do ludzi..

Dla twojej wiadomości on jest pod nickiem .polak. lub are you wood ?! więc ty chyba jesteś ślepy jak nie widzisz ich na servie albo chcesz się wyżyć za to że nie przyjeli cię i odrzucili twoje podanie

Edytowane przez kolip

Godzinę temu, kolip napisał:

Dla twojej wiadomości on jest pod nickiem .polak. lub are you wood ?! więc ty chyba jesteś ślepy jak nie widzisz ich na servie albo chcesz się wyżyć za to że nie przyjeli cię i odrzucili twoje podanie

Nie widzialem go ani razu i zdania nie zmienie NA NIE 

Panowie, proszę zakończyć ten spam, taka wymiana zdań może odbyć się na PW a nie tutaj. Za kolejne posty które nie są oceną kandydata będą lecieć nie ostrzeżenia, a warny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...