Baniatowaty Napisano 4 Czerwca 2017 #453374 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): Sygnatura Tematyka: Cheater Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): http://www44.zippyshare.com/v/g2XQ5Q3N/file.html Kolorystyka: dowolna Rozmiar: Forum Napis: Strażnik Baniuś Inne uwagi: Praca ma być wykonana z obrazków z linku senor dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 4 Czerwca 2017 #453435 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 (edytowane) Trzymaj Baniuś @Idealna Bania Edytowane 5 Czerwca 2017 przez DreeY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 4 Czerwca 2017 #453440 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2017 Dodam coś od siebie w formie słownej jako, że jest to sygnatura radze zamazać wulgaryzmy. @DreeY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 5 Czerwca 2017 #453492 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2017 Wulgaryzmy muszą być zamazane lub wycięte inaczej tu nie uzyskasz pracy @Idealna Bania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 6 Czerwca 2017 #453760 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2017 @Idealna Bania Coś takiego? @~KUCYK~ Grafik równie dobrze sam może zamazać wulgaryzmy Baniatowaty, Bezzi i Tomass ツ dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 7 Czerwca 2017 Autor #453988 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2017 @DreeY Ten napis zburzył cała moją nadzieje na ładną sygnaturę @~KUCYK~ Myślałem, że grafik potrafi zamazać napis tak, aby to jakoś ładnie wyglądało, bo taki jak ja to bym zamazał to czarnym kolorem w Paint @.:Aga:. Praca najładniejsza + Można zamykać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 8 Czerwca 2017 #454071 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi