tadeek Napisano 2 Stycznia 2016 #376966 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Nick: tadeek Wiek: 25 (rocznikowo 26) Doświadczenie (w byciu adminem): 3 razy wlasna siec i z mln. razy admina mialem Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: nie pamietam ale bardzo dluuuuuugo Steam / NonSteam: Oczywscie ze STEAM STEAM_0:0:52113387 Dlaczego Ty: Wydaje mi sie ze nie ma w wiekszosci ogarnietych adminow, jak sa to robia co chca a ja taki nie jestem. Podam przyklad. admin robi vote bo mu sie mapa nie poodoba. Wydaje mi sie ze nadaje sie nadal na te stanowisko Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kiedy moge to gram. ale przewaznie teraz codziennie jestem bo przerwa w pracy jest ale staram sie byc jaknajczesciej Kontakt: GG - 25265647, STEAM - tadek48 Proszę o sprawiedliwe rozpatrzenie Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/tadeek/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nonuś Napisano 2 Stycznia 2016 #377033 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na Tak dlatego że na servie bardzo często ludzi cheatuje i admini są potrzebni a Tadeek sie do tego nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aagarok Napisano 2 Stycznia 2016 #377045 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na TAK. + Wiek, + Steam, + Doświadczenie, + Znajomość AMXX. Co do adminów to Ci muszę przyznać rację Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodyy5 Napisano 2 Stycznia 2016 #377047 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na TAK +Godzinki są +Aktywny +Ogarnięty (Da się pogadać, jest bezkonfliktowy i lubią go na serwerze) +Amxx +Doświadczenie +Wiek -Konto pod podanie ;/ -Aktywność na forum ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JedziemzKoksem Napisano 2 Stycznia 2016 #377204 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Raczej na tak: - ogarniety - bezkonfliktowy -aktywny - doswiadczenie - wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 2 Stycznia 2016 #377218 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na nie -milion razy?Hmm ciekawe czy miałeś tyle admina -Kultura -obraża innych graczy. Popraw kulture i bardziej się daj poznać z pozytywnej strony to będę na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swirusek Napisano 2 Stycznia 2016 #377316 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na nie -milion razy?Hmm ciekawe czy miałeś tyle admina -Kultura -obraża innych graczy. Popraw kulture i bardziej się daj poznać z pozytywnej strony to będę na TAK. To samo co kolega napisał. Narazie na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 2 Stycznia 2016 #374674 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Na TAK -często na serwerze -staż -zgłasza na u@ i na steam -godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kodi Napisano 3 Stycznia 2016 #377509 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Na TAK -Stara morda -Komunikatywny pośród graczy -Staż -Amx -Ogarnia dobrze admina -Steam -Aktywność -Kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 3 Stycznia 2016 #377512 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 na nie powod prosze http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php"] chcesz pilnowac serwer a sam lamiesz regulamin @edit cos nie moge tego poprawic no coz wystarczy wpisac do amx bans tadeek i wszystko widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostry_Vaper Napisano 4 Stycznia 2016 #378157 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 na nie. -często widzę cię na teksturkach, -obrażasz innych -jak zaczniesz sie z kims kłocić to nie ma końca +wiek -kolega wyżej dał link wielkie NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 4 Stycznia 2016 #378172 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 na nie. -często widzę cię na teksturkach, -obrażasz innych -jak zaczniesz sie z kims kłocić to nie ma końca +wiek -kolega wyżej dał link wielkie NIE KOLOR CZERWONY I ZIELONY TYLKO DLA ADMINISTRACJI !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostry_Vaper Napisano 4 Stycznia 2016 #378222 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 zmienione #Post niewnoszący nic do podania... mogłeś napisać na PW ew. admin upomniałby.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeek Napisano 4 Stycznia 2016 Autor #378363 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Nie powinienienem sie wypowiadac pod podaniem swoim ale nie moge patrzec jak np. Galaxy nigdy na txt nie wszedlem mwszedlem na poczatku a jak mi nie wierzysz ze tyle mam lat to pogadajmy gdzies albo cos po 2 mam juz dziecko i zone i skad mozesz wiedziec co jest 5. Galaxy jak i inni admini nie sa lepsi :-) JESZCZE RAZ SORY ZE PISZE RU ALE NIE MOGE POZWOLIC ZEBY KTOS TAK O MNIE MOWIL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@CrazyKills@ Napisano 5 Stycznia 2016 #379115 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Jestem na Nie : -gracz przeklina ( na serwerze mozna przeklinać w sumie lecz dla mnie to jest duży minus ) - jak dla mnie to On nie ma 25 lat sadzać bo jego sposobie wypowiadania sie na serwerze i na forum . - 3 razy własna sieć ? Hmm ,podaj mi chociaz jedna ,znam większości sieci Counter strike w Polsce wiec jestem ciekaw której to sieci właścicielem byles -wydaje Ci sie ze nie ma większości ogarnietych adminów bo ?? Robi vote na mapę gdy 6-7 graczy mnam pisze na u@ aby zmienił mapę i Ty to nazywasz samowolka adminów ? Prosze Cie zastanów sie co mówisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadeek Napisano 5 Stycznia 2016 Autor #379248 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Juz popisales sobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostry_Vaper Napisano 6 Stycznia 2016 #379346 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Kolejna odzywka bardzo chamska, dodatkowo znowu wypowiada sie we własnym podaniu PS. Lalka to nie dziecko tadek >.< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 8 Stycznia 2016 #380851 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Popracuj nad kulturą. Twoje wypowiedzi pod podaniem mówią same za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 8 Stycznia 2016 #380853 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi