Skocz do zawartości

Witam bardzo serdecznie

JanuszProsiak

Rekomendowane odpowiedzi

Nie pytać po co to pisze, zawsze pisze takie posty.

Mam na imię Damian, tylko proszę, nie mówcie tak do mnie. Wszyscy do mnie mówią Janusz i niech tak pozostanie. Mam 16 lat (w październiku 17), Pochodzę z Gdańska a konkretniej z okolic Stadionu Lechii Gdańsk (jakieś 20 minut z laczka). Pisze takiego posta, iż, gdyż, ponieważ, bo... Jestem znany na CS:GO MOD #6, jestem tam adminem, ale na forum mało kto o mnie wie heh. Do moich zainteresowań należy motoryzacja, militaria, Związek Radziecki (interesuje się nim no co? problem?), Anime - ulubione hobby. Człowiekiem jestem trochę dziwnym, raz jestem śmieszek jak się patrzy, a raz jestem poważniejszy od wojskowego, zatem jeśli będę miał dziwne napady związane z zachowaniem to proszę nie zwracać na to uwagi. Jeśli chodzi o CS'a to podczas gry jestem śmieszkiem, ale w sprawie cheaterów, obrażania rodziców itp. nie mam litości (normalne wyzwiska daje ban 5 minut, ale jazda po rodzicach to 30 minut minimum). Jeśli ktoś chce kontakt to posiadam własnego discorda,  mam także FB, skype, team speak 3. https://discord.gg/zxhbB5 tutaj jest link, zapraszam serdecznie, czasami są takie jaja, że z śmiechu nie da się wyrobić. Dobra my tu pitu pitu a robota stoi jak ten @Bacior z AWP na longu na de_dust2 hehe. Tak czy inaczej, Witam wszystkich bardzo serdecznie i liczę na owocną współprace, nie tylko jako admin CS:GO MOD #6, ale także jako zwykły gracz/człowiek nie wiem czym już jestem xD.

Poniżej jest "sygnatura", ja się pytom kaj jest bytom i kaj jest opcja dodania sygnatury :). 

IBRS1.8.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...