Bezzi Napisano 25 Czerwca 2017 #457516 Udost臋pnij Napisano 25 Czerwca 2017 - minimum 100 sensownych post贸w na forum. Jaki艣 tam spam jest +聽 - minimum, uko艅czony miesi膮c z dzia艂alno艣ci膮 na sieci. Wiadomo + - bieg艂e pos艂ugiwanie si臋 ortografi膮, stylistyk膮, gramatyk膮 j. polskiego. Oczywi艣cie + - konstruktywne i zwi臋z艂e budowanie zda艅 wedle zasad stylistyki. Potrafi臋 z艂o偶y膰 zdanie, dwa a nawet trzy 聽+ - aktywno艣膰, minimum 2 godziny dziennie na forum. Tak, bo musz臋 jako moderator @LOVASSS#URLOP聽mnie gn臋bi POMOCY. + 聽 聽 Imi臋: Karol. Wiek: W lipcu 24, niestety. Sta偶 na forum: Prawie dwa lata. Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Moderator to taka ranga gdzie nie mog臋 pope艂nia膰 b艂臋d贸w stylistycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych. Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Tutaj niech inni oceni膮. Ilo艣膰 wolnego czasu na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Godzina mo偶e dwie zale偶y od dnia i ch臋ci. Napisz co艣 o sobie: Mam na imi臋 Karol pochodz臋 obecnie z 艁om偶y, interesuj臋 si臋 tematami kt贸re zwyk艂y laik obchodzi szerokim 艂ukiem. Moj膮 pasj膮 jest denerwowanie ludzi co bardzo dobrze mi wychodzi, a tak na powa偶nie interesuj臋 si臋 sprawami Politycznymi jak i 艣wiatowymi. Nie wiem co wi臋cej napisa膰, nie potrafi臋 si臋聽rozpisywa膰, a szczeg贸lne m贸wi膰 o sobie.聽 Przyk艂adowy wywiad (najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie): Dlaczego wywiad? Prze偶ar艂y mnie one do ko艣ci, lubi臋 pisa膰 tematu tabu, kt贸re wstrz膮saj膮 publik膮. Nie lubi臋 bawi膰 si臋聽w pisanie d艂ugich monotonnych wywiad贸w czy artyku艂贸w, a za to uwielbiam jak co艣 jest tre艣ciwe聽i proste dla ka偶dego 聽 聽http://multi-head.pl/index.php?/topic/83984-isis-18/&tab=comments#comment-457491聽 My艣l臋, 偶e artyku艂 przypad艂 Wam do gustu a czy b臋dzie wi臋cej podobnych聽to ju偶 zale偶y od g艂os贸w i Pana Naczelnego bezczelnego 聽 聽 @:.Aureox:.聽Ch臋膰 pomocy redakcji mo偶na nazwa膰 jak chcesz, ale nie lataniem za rang膮, nie chce mi si臋 prosi膰 kogo艣 o dodanie czego艣 co mam ju偶 gotowe. Rangowiec to taka osoba co posiada owe rangi, a nie robi z nimi nic, czy co艣 takiego zauwa偶y艂e艣 w mojej osobie? 聽 @Missia聽Gotowe Skarbie 聽SQNFUN, aureox i 聽Doman dodali reakcje 1 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 25 Czerwca 2017 #457518 Udost臋pnij Napisano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Skoro chce pom贸c to dlaczego Nie. + Jakie艣 tam pomys艂y ma + Spe艂nia wszystkie kryteria + 聽Ma ch臋ci , wi臋c czemu聽nie? Na聽Tak PS: Robisz si臋 powoli taki 聽"Rangowiec" 聽 Powodzenia 聽 @Bezzi Wi臋cej dystansu do siebie ;d 聽 Edytowane 25 Czerwca 2017 przez :.Aureox:. Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 25 Czerwca 2017 #457519 Udost臋pnij Napisano 25 Czerwca 2017 Nazwa tematu musi by膰 adekwatna do napisanego tematu, edytuj nazw臋 tematu, bo inaczej +1 dostaniesz. 聽 Tak odrobin臋 si臋 nie rozpisa艂e艣 Kalorku, no ale c贸偶, piszesz ca艂kiem ciekawe tre艣ci, zw艂aszcza jak m贸wisz, lubisz tematy tabu... Nie pozostaje mi nic innego, ni偶 by膰 na tak, raczej nie musz臋 podawa膰 powod贸w, no ale.. Jeste艣 ciekaw膮 osob膮, pouk艂adan膮, opanowan膮, rozs膮dn膮 i umiej膮c膮 sk艂ada膰 zdania, argumenty i tak dalej, potrafisz rozmawia膰 z lud藕mi. Tak wi臋c no, tak. 聽 #Bebzik_rangowiec聽 Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HaZarD Napisano 25 Czerwca 2017 #457520 Udost臋pnij Napisano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Moderator to taka ranga gdzie nie mog臋 pope艂nia膰 b艂臋d贸w stylistycznych, ortograficznych i interpunkcyjnych. Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki [x/10]: Tutaj niech inni oceni膮. wtf xDDDDDDDDDDDDDDDD pytanie do os贸b wy偶ej, czytaliscie wgl to podanie?Xd og贸lnie to pr贸cz tego co cytowa艂em nie ma si臋 do czego przyczepic, powodznia. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez HaZarD Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 25 Czerwca 2017 #457521 Udost臋pnij Napisano 25 Czerwca 2017 (edytowane) oczywi艣cie 偶e jestem na tak, spe艂nia wymagania osoba pracowita sumienna na pewno w redakcji si臋 przyda , Powodzenia聽 Edytowane 25 Czerwca 2017 przez Xiaulin Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽SQNFUN Napisano 25 Czerwca 2017 #457522 Udost臋pnij Napisano 25 Czerwca 2017 (edytowane) Czym wi臋cej redaktor贸w tym lepiej. Nie mog臋 si臋 doczeka膰 a偶 powr贸c膮 czasy kiedy w redakcji codziennie lub co dwa dni by艂o co艣 wrzucane, bo obecnie jest troch臋 lipa. Edytowane 25 Czerwca 2017 przez SQNFUN Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 25 Czerwca 2017 #457523 Udost臋pnij Napisano 25 Czerwca 2017 Jestem jak najbardziej na tak spe艂nia kryteria wiek, sta偶 jak najbardziej na +. Artyku艂 kt贸ry napisa艂 to (mi艂o) hehe si臋 czyta艂o co艣 nowego, zaskakuj膮cego 聽 Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 25 Czerwca 2017 #457524 Udost臋pnij Napisano 25 Czerwca 2017 @Bezzi Dostosuj si臋 do nowego wzoru. 聽 Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Doman Napisano 26 Czerwca 2017 #457711 Udost臋pnij Napisano 26 Czerwca 2017 A wi臋c... Wymagania spe艂niasz, artyku艂 by艂 ciekawy. Z Tob膮 nie powinno by膰 problem贸w, bo dobrze pelnisz ka偶d膮 swoj膮 funkcj臋 wi臋c mog臋 spa膰 spokojnie. Witamy w zespole! Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Doman Napisano 26 Czerwca 2017 #457712 Udost臋pnij Napisano 26 Czerwca 2017 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi