Vinyll Napisano 29 Czerwca 2017 #458012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 nick: Vinyll Godzina, data zdarzenia:28.06.2017 godz.18 Mapa:dd2 STEAM_ID 542766836 uzasadnienie; zostalem zbanowany tak naprawde za nic chlopak caly czas otwieral skrzynki i serwer byl przecizony. a ja otworzylem 10skrzynek i dostalem bana LOL typek otwiera po 1000 na jednej mapie bardzo prosze o odbanowanie poniewaz byl to 1 z mojich ulubionych serwerow na ktorych gralem.bardzo prosze o odbanowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 29 Czerwca 2017 #458141 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 @Th3End wyjaśnij tego bana. Przy okazji oznaczę @happy i @SUNN., bo wiecie jak obecnie sytuacja z kopiowaniem przedmiotów wygląda i co z takim przypadkiem robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 29 Czerwca 2017 #458143 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 (edytowane) Bana dostałeś ode mnie, z powodu iż na raz bardzo dużo skrzynek otworzyłeś. Nie banuję za nic, przedtem skonsultowałem się z super adminem @SUNN., a ten sprawdził, że nie kupowałeś żadnych skrzynek, więc postanowiłem zareagować, jeśli udowodnisz to, że skrzynki w sposób uczciwy (np. screenshot transakcji zakupu lub coś w tym stylu), nie bugowany, to dostaniesz ub a cała sprawa wygaśnie. Podkreślę, że jestem tylko człowiekiem, a człowiek ma prawo do błędów. @Bezzi Nie no wiesz, mówi Pan i ma Pan jak to mówią. http://www66.zippyshare.com/v/ouifk9vV/file.html Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Th3End Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Czerwca 2017 #458209 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 @Th3End wiesz jak działa słowo na słowo. Liczę na konkretne dowody w postaci ss lub demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Czerwca 2017 #458335 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2017 Witaj Graczu. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheatera i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej chwili. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Th3End dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi