salomon naleje Napisano 29 Czerwca 2017 #458166 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Data zdarzenia:5 minut temu/cały dzien Nick gracza:Mitsubashi Dowody:dowody na fb ciezki mieć dowody bo nie zdaze zrobić scrrena w 3 sekundy Świadkowie:cały server Uzasadnienie: Ten Admin oślepiał mnie specjalnie 6 razy w ciągu jednej mapy ,chociaż mówiłem mu jak oślepił mnie po raz 2 ,a mimo to nadal nie parzył na radar,i było jeszcze 2-3 adminów i żadnej nie reagował,. Proszę o jakąś reakcje bo tłumaczyłem mu aby patrzyl na radar a to że ma 16 lat i grać nie potrafi to nie zwalnia go z tego aby nagminnie i specjalnie oślepiał swoich graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mitusubaszi Napisano 29 Czerwca 2017 #458170 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 dostałeś raz delikatne mleko poczym mnie zbluzgales dostalem kika za fb kolejny raz byli tt i ty w trupie fb polecial zyles ale jape darłeś i wyzywales (specjalnie blokowales) ale to mam gdzies. Bana nie dostales ode mnie , ja dostalem kika a nikogo specjalnie nie fleshuje ot cały ból Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 29 Czerwca 2017 #458171 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 @salomon naleje czekam na dowody (możesz korzystać z HLTV) w przeciwnym wypadku otrzymasz ostrzeżenie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salomon naleje Napisano 29 Czerwca 2017 Autor #458184 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 33 minuty temu, mitusubaszi napisał: dostałeś raz delikatne mleko poczym mnie zbluzgales dostalem kika za fb kolejny raz byli tt i ty w trupie fb polecial zyles ale jape darłeś i wyzywales (specjalnie blokowales) ale to mam gdzies. Bana nie dostales ode mnie , ja dostalem kika a nikogo specjalnie nie fleshuje ot cały ból fleshowales mnie 6 razy,na mapie. bluzgalem bo za 4 razem już nie wytrzymałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 29 Czerwca 2017 #458186 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2017 Słowo przeciwko słowu @salomon naleje pisząc skargę jesteś zobligowany przestawić dowody na wine admina. Czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 1 Lipca 2017 #458449 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Skarga bez dowodów zamykam. @salomon naleje dostajesz za skargę bez dowodów upomnienie. Żalisz się w słowach a dowodu brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Lipca 2017 #458461 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Jak zamykasz to nie śpij po napisaniu posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Lipca 2017 #458462 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi