piston Napisano 1 Lipca 2017 #458484 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 (edytowane) Witam chciałem się zapytać o możliwości dodania do admina komendy destryed z tego względu że na przykład gracz Boolek Ameno wchodzą cały czas na banie aktywnym co chwile kupa Ab jest w maxbans można zobaczyć jest to uciążliwe bo gracze go wrzucaja na forum i dajecie bana a i tak wchodzą Kula \ Malutka 22 Ja Krol Albanii nie mamy tej możliwości prosił bym super adminów o rozważenie tego dzieki . Edytowane 1 Lipca 2017 przez piston Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 1 Lipca 2017 #458485 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 ja jerstem jak najbardzie za destroyem aby dodac bo to co sie dzieje czasem na serwie to jest masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 1 Lipca 2017 #458492 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Ja też nie mam :] Zresztą...destroy i tak nic na nich nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piston Napisano 1 Lipca 2017 Autor #458494 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 własnie ze da bo dłuzej mu zejdzie z naprawa niż zresetowac router i ponownie wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 1 Lipca 2017 #458495 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 Ehh..mało chyba widziałeś rzeczy tutaj...już nie raz i nie dwa były przypadki, że po destroyu gość wchodził po 2 sekundach...ale niech Ci będzie Nie chce mi się Cie przekonywać, bo to bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piston Napisano 1 Lipca 2017 Autor #458496 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2017 to lipa jak tak bo to sensu nie ma bo cał czas wchodzi .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 2 Lipca 2017 #458682 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Królikkk Na nich nie działa destroy ode mnie dostali po 20 razy i nie minie 5min i wracaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 2 Lipca 2017 #458685 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 Na nich nic nie działa bo mają te swoje anty destroye/haki pozostało banować/kikować do upadłego aż im się znudzi i se pójdą na inne serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 4 Lipca 2017 #459157 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Osoby które będą miały dostęp do destroya wybiera opiekun, lub jeżeli uważacie, że jesteście godni to zgłoście sie do opiekuna. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BobSON Napisano 4 Lipca 2017 #459158 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2017 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi