Salutek Napisano 5 Lipca 2017 #459465 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Nick:Powraca Legenda Wiek:16 Doświadczenie (w byciu adminem):bardzo duze Znajomość AMXX (W skali 1-10):7/10 Staż w CS-sie:6-7lat Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty:Chcialbym pomoc obecnym naszym kochanym admina ktorzy wykonuja duzo roboty I mysle ze pomocna dlon by sie przydala Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-6h Kontakt:ts najczesciej I steam I forum Link do GameTracker'a:http://www.gametracker.com/player/Powraca Legenda/80.72.43.106:27022/ -10h ranga premium^^ POZDRAWIAM Legenda Mamusiaa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 5 Lipca 2017 #459471 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2017 Jestem za okresem próbnym +wiek +AMX + Steam +aktywność Doczepiłabym się do kultury, bo słyszałam, że coś tam jest nie tak. Poza tym puszczają Ci czasami nerwy No i do znajomości regulaminu, ale tego można się douczyć Gormit lowca kotow i Mamusiaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 6 Lipca 2017 #459487 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Ja jestem na nie, pewnie gdyby przyjęto Ci podanie na cod 800 to tego by nie było. No ale na 800 Ci nie dali, to przyszedłeś tutaj. Kultury to Ty masz mało, co widać po logach z 800.Wiem, że to inny serwer, ale mi to wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Snieg Napisano 7 Lipca 2017 #459742 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 8 Lipca 2017 #459851 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Jestem na TAK! Steam Wiek Ogarniety Zglasza na u@ i steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 15 Lipca 2017 #461135 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 (edytowane) Gram tu trochę, więc się wypowiem. Jestem na Nie! GT kiepskie + to co napisał Ali, popracuj nad kulturą. Nie za dużo tych podań? Edytowane 15 Lipca 2017 przez breed Mamusiaa i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 17 Lipca 2017 #461431 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Twoja kultura jest naprawdę tragiczna. Na 800 pokazałeś. To nie jest że nie ten serwer bo inny, tylko masz się ogarniać wszędzie. Jeśli pokażesz się z dobrej strony jak i na forum i na serwerach, poprawisz aktywność bo szałowej nie masz, możesz złożyć podanie za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 17 Lipca 2017 #461432 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi