El Mafioso Napisano 6 Lipca 2017 #459537 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Twój nick podczas gry: Mistrz Wszystkich Krów Godzina, data zdarzenia: 15:43 / 06.07.2017 Mapa: css_aztec STEAM_ID / IP: 0:0:40190230 Uzasadnienie: Wchodzę, zaczynam 2 rundę i perm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 6 Lipca 2017 #459538 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 @Fejmer zapraszam z dowodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Mafioso Napisano 6 Lipca 2017 Autor #459540 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Czy nie wystarczy poprzedni temat w tej samej sprawie? Dopiero wróciłem z pracy, kupiłem sobie SVIPa na 1 dzień i chciałbym coś zagrać zanim znów tam wrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Lipca 2017 #459541 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 1 minutę temu, El Mafioso napisał: Czy nie wystarczy poprzedni temat w tej samej sprawie? Dopiero wróciłem z pracy, kupiłem sobie SVIPa na 1 dzień i chciałbym coś zagrać zanim znów tam wrócę. Nie nie można. Trzeba czekać na dowody. Takie są zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Mafioso Napisano 6 Lipca 2017 Autor #459542 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 http://d1.hltv.org.pl/srv40836/HLTV-1707061542-css_aztec.dem.zip Link do HLTV z tej mapy, 2-4 runda ( jedyne jakie zagrałem ). GT 2 minuty także nie mogłem grać w innym czasie. Poczekałbym na szanownego admina, ale tak się składa że nie mam czasu i tracę usługę zakupioną na jeden dzień przez brak doświadczenia admina. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fejmer Napisano 6 Lipca 2017 #459575 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 http://www21.zippyshare.com/v/KULfzYAz/file.html Demko z całego HLTV z mapy aztec. Od 1:45 się zaczyna to , przez co dałem owego bana..Az tak ogarnięte Bh ? Tak wiem super vip , dwa skoki roll do gory..Ale według mnie ze swojego respe na praktycznie resp wroga w niecałe 3 sekundy myślę ze bez skryptu mogło by być ciężko. Zanim zaczął się aztec na wcześniejszej mapie dostałem zgłoszenie od pewnego gracza , ze na jakimś codzie latałeś odpalony.Sprawdziłem , i nic nie widziałem.Ale jednak to jakże kapitalne BH mnie zaintrygowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Mafioso Napisano 6 Lipca 2017 Autor #459576 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 @SUNN. / @Bezzi / @happy Czy po ten jakże wyczerpującej wypowiedzi admina ( różniąca się od mojej niczym niewnoszącym rozpisywanie sytuacji ) można się spodziewać UB jeszcze dzisiaj, bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Lipca 2017 #459578 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Jako że temat @El Mafioso był wałkowany już dzisiaj i wyszło na to że to żaden skrypt, a na tym demku nie widzę niczego nowego to pozostaje dać unbana. Informacyjnie oznaczam @aquax aby wiedział co się dzieje na serwerach gdy ktoś ma vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Lipca 2017 #459579 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi