El Mafioso Napisano 6 Lipca 2017 #459537 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Twój nick podczas gry: Mistrz Wszystkich Krów Godzina, data zdarzenia: 15:43 / 06.07.2017 Mapa: css_aztec STEAM_ID / IP: 0:0:40190230 Uzasadnienie: Wchodzę, zaczynam 2 rundę i perm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 6 Lipca 2017 Premium #459538 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 @Fejmer zapraszam z dowodami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Mafioso Napisano 6 Lipca 2017 Autor #459540 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Czy nie wystarczy poprzedni temat w tej samej sprawie? Dopiero wróciłem z pracy, kupiłem sobie SVIPa na 1 dzień i chciałbym coś zagrać zanim znów tam wrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Lipca 2017 Weteran MH #459541 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 W dniu 6.07.2017 o 13:49, El Mafioso napisał: Czy nie wystarczy poprzedni temat w tej samej sprawie? Dopiero wróciłem z pracy, kupiłem sobie SVIPa na 1 dzień i chciałbym coś zagrać zanim znów tam wrócę. Expand Nie nie można. Trzeba czekać na dowody. Takie są zasady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Mafioso Napisano 6 Lipca 2017 Autor #459542 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 http://d1.hltv.org.pl/srv40836/HLTV-1707061542-css_aztec.dem.zip Link do HLTV z tej mapy, 2-4 runda ( jedyne jakie zagrałem ). GT 2 minuty także nie mogłem grać w innym czasie. Poczekałbym na szanownego admina, ale tak się składa że nie mam czasu i tracę usługę zakupioną na jeden dzień przez brak doświadczenia admina. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fejmer Napisano 6 Lipca 2017 #459575 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 http://www21.zippyshare.com/v/KULfzYAz/file.html Demko z całego HLTV z mapy aztec. Od 1:45 się zaczyna to , przez co dałem owego bana..Az tak ogarnięte Bh ? Tak wiem super vip , dwa skoki roll do gory..Ale według mnie ze swojego respe na praktycznie resp wroga w niecałe 3 sekundy myślę ze bez skryptu mogło by być ciężko. Zanim zaczął się aztec na wcześniejszej mapie dostałem zgłoszenie od pewnego gracza , ze na jakimś codzie latałeś odpalony.Sprawdziłem , i nic nie widziałem.Ale jednak to jakże kapitalne BH mnie zaintrygowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Mafioso Napisano 6 Lipca 2017 Autor #459576 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 @SUNN. / @Bezzi / @happy Czy po ten jakże wyczerpującej wypowiedzi admina ( różniąca się od mojej niczym niewnoszącym rozpisywanie sytuacji ) można się spodziewać UB jeszcze dzisiaj, bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Lipca 2017 Donator Premium Redaktor #459578 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Jako że temat @El Mafioso był wałkowany już dzisiaj i wyszło na to że to żaden skrypt, a na tym demku nie widzę niczego nowego to pozostaje dać unbana. Informacyjnie oznaczam @aquax aby wiedział co się dzieje na serwerach gdy ktoś ma vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Lipca 2017 Donator Premium Redaktor #459579 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi