El Mafioso Napisano 6 Lipca 2017 #459586 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Twój nick podczas gry: Mistrz Wszystkich Krów Godzina, data zdarzenia: 19:54 / 06.07.2017 Mapa: css_cache STEAM_ID / IP: 0:0:40190230 Uzasadnienie: Nie potrafię tego uzasadnić 3 raz w tym samym dniu :') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Lipca 2017 #459588 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 @MrMati wyjaśnij tego bana... El Mafioso dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Mafioso Napisano 6 Lipca 2017 Autor #459589 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 @SQNFUN zlituj się. Pograłem 5 minut i znów będę 5 godzin czekał aż się gość wypowie. Powód ten sam Knopa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Lipca 2017 #459590 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) 6 minut temu, El Mafioso napisał: @SQNFUN zlituj się. Pograłem 5 minut i znów będę 5 godzin czekał aż się gość wypowie. Powód ten sam Dostajesz tymczasowego unbana, a ja czekam na wyjaśnienia od @MrMati. Edytowane 6 Lipca 2017 przez SQNFUN El Mafioso, Knopa i Bezzi dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMati Napisano 6 Lipca 2017 #459596 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Nagrałem demo jak on śmiga http://www72.zippyshare.com/v/Uf3ahcgx/file.html oto link do pobrania El Mafioso dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Lipca 2017 #459599 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) Obecnie serwer nie działa, a czegoś mi brakuje aby odpalić to demko. Pewnie chodzi o to samo co w temacie niżej. Ja zaraz uciekam i będę jutro o podobnej porze ale myślę że do tego czasu ktoś z UBT na to spojrzy.@Bezzi @happy @Strażnik Gracuś Edytowane 6 Lipca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMati Napisano 6 Lipca 2017 #459615 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Na Cache ledwo co z respa wyszliśmy a on już tam u nas jest.To jest niewiarygodne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Br3iGit Napisano 6 Lipca 2017 #459623 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 Byłem świadkiem lecz na mapie Aztec,gościu ma skrypty na BH wychodzimy z respa a on już wyskakuje nam przed celowniki.To jest chyba nie możliwe aby w 2 sekundy był na naszym respie Sam pisałem do @MrMati aby go zbanował.Jestem świadkiem tego zdarzenia na innych mapach tak samo kica jak by miał kilo budyńu w buzi. MrMati dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 6 Lipca 2017 #459624 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) @SQNFUN Podejrzewam, że jak nie grałeś na Go modach to nie masz mapy css_cache @MrMati Demko chyba zbyt krótkie @El Mafioso Jak zaczynasz tak skakać, bo nigdy nie mogę początku opanować A odnośnie bana, gracz idealnie wykorzystuje 2 skoki, dajmy na na ja mam inną technikę tego podskakuje raz i następny raz po chwili rozpędzam się w powietrzu i przez pół mapy na dacku cisnę (raczej kiedyś tak robiłem dziś mi nie wychodzi, ale chwile pograłbym i myślę że znów bym tak robił ) Moim zdaniem czyste, ale dajmy się wypowiedzieć innym osobą z UBTeam @Bezzi @SQNFUN Oznaczę was, bo wszyscy na urlopach chociaż każdy to i tak widział. // @Br3iGit Twoja opinia chyba nic tu nie wnosi // A i jest tylko jedna opcja, aby nikt już tak nie robił...usunąć 2 skoki u Svip'a Edytowane 6 Lipca 2017 przez Strażnik Gracuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrMati Napisano 6 Lipca 2017 #459626 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2017 (edytowane) Ja tam nie narzucam wam własnego zdania ale myślę ze on gra na jakiś wspomagaczach jeżeli dacie mu UN bana już nigdy więcej nie dostanie on bana odemnie za to Edytowane 6 Lipca 2017 przez MrMati Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Lipca 2017 #459641 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 6 godzin temu, SQNFUN napisał: Dostajesz tymczasowego unbana, a ja czekam na wyjaśnienia od @MrMati. My mamy za to do porozmawiania. @El Mafioso ub @MrMati za słabe demko ogromnie. Widać gracz umie bh. Gdybym grał w cs na svip na 2 skokach też bym tak robił na spokojnie. MrMati i Bezzi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 7 Lipca 2017 #459642 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi