zaraza:)! Napisano 7 Lipca 2017 #459659 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 (edytowane) Nick: zaraza!!!!:)!! Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już adminem na cod 45k MH przez okres 4 miesięcy Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/4(amxmodmenu opanowane i kilka dodatkowych komend) Staż w CS-sie: z 7 lat będzie Steam / NonSteam: NS Dlaczego Ty: Jestem osobą ,która lubi porządek na serwerze, szanuję regulamin jak i wszystkich graczy na serwerze. Nie wdaje się w zbędne dyskusje więc myślę ,że sprawdzę się w tej roli. Chcę aby każdy gracz na serwerze mógł miło spędzić czas na serwerze bez osób łamiących regulamin dlatego ubiegam się o to stanowisko. Miałem już tutaj admina i nie było ze mną problemów więc i teraz ich nie będzie Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: pn-pt ok 1-2h a w weekendy dłużej Kontakt: forum(jestem codziennie na forum więc nie będzie problemu o kontakt). Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/zaraza!!!!%3A)!!/80.72.40.110:27027/ PS: Poprzednie konto zostało usunięte podczasz prac nad forum więc musiałem założyć nowe. Dziękuję wszystkim za oddane głosy:) Do zobaczenia na COD 45Ķ Edytowane 8 Lipca 2017 przez zaraza:)! ` Bubu ., *A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* i adigaming dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 7 Lipca 2017 #459663 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Jestem na Tak. Mam nadzieje ze incydent z aimem ktorego kiedys jeden z adminow nie dopatrzyl to byla twoja podszywka. Amx znasz. Doswa tez masz. Fajnie mi sie z toba gadalo i smialo jestes kontaktowy.\ Miales tu admina. Powodzenia zaraza:)! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemon_Haze Napisano 7 Lipca 2017 #459666 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Jestem na Tak +zglasza na u@ +ogarniety +wiek +kontakt powodzenia zaraza:)! i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 7 Lipca 2017 #459685 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Na tak -byłeś adminem -wiek -kontakt -amx -nieraz pomagasz graczom zaraza:)! i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
` Bubu . Napisano 7 Lipca 2017 #459696 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Na Tak. +Wiek. +Amx. +Kontakt. +Byłeś adminem. +Gt. zaraza:)! i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salutek Napisano 7 Lipca 2017 #459731 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Na duze tak:* Amx+ +byles adminem +gt Witaj mordo na 45k:D zaraza:)! i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:lHlQlAl:. Napisano 8 Lipca 2017 #459841 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Na TAK + spokojny +Nie ma z nim problemów +ogarnięty +Zawsze dostępny Powodzenia Darshil i zaraza:)! dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*A*N*I*M*A*L*M*O*R*D* Napisano 8 Lipca 2017 #459849 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Jestem na Tak. Jesteś kontaktowy. Zawsze mi pomagałeś. Jesteś ogarnięty. Fajnie się z tobą grało. Dużo rzeczy służyłem radą. Zawsze miły kontakt i nie obrażał. Powodzenia @zaraza:)! zaraza:)! i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adigaming Napisano 8 Lipca 2017 #459926 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Jestem na tak +jesteś miły i wyrozumiały i nie ma z tobą problemów +będzie z tobą łatwy kontakt przez forum + byłeś tu adminem + dobry staż + nie raz widzę jak pomagasz graczom zaraza:)! i Darshil dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DI@BELEK Napisano 10 Lipca 2017 #460160 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 Nie znam Cię, ale widzę że masz dobrą opinię u innych adminów 45k. Na Tak + byłeś już adminem + staż +gt Darshil i zaraza:)! dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byle_jaki_nick Napisano 11 Lipca 2017 #460361 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 @happy @SUNN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Lipca 2017 #460370 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś się do S@ z nickiem i hasłem do admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Lipca 2017 #460372 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2017 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi