Vojak3101 Napisano 7 Lipca 2017 #459746 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Twój nick podczas gry: HALF DEAD Godzina, data zdarzenia:18:10 07.07.2017 Mapa:cs:office STEAM_ID / IP: 83.21.217.20 Uzasadnienie:Dostałem perk termowizja miki który pozwala na widzenie przez ściany, admin zbanował mnie myśląć żę mam wh + nie dał żadnych ssów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 7 Lipca 2017 #459748 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Zapraszam standardowo masz do 24h @Janek Snieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vojak3101 Napisano 7 Lipca 2017 Autor #459750 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 rozwiązane można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Snieg Napisano 7 Lipca 2017 #459751 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Na priv wszystko ustalone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 7 Lipca 2017 #459755 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Nie wiem co tu się stało koleś ma już ub nikt z ubTeam się tu nie wypowiedział hmmm @Bezzi Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 7 Lipca 2017 #459762 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 Hmm może się pośpieszyłem dając szablon ale w tym temacie również nie wiem kto mu dał UB. @Bezzi @happy możecie sprawdzić o co tutaj chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 8 Lipca 2017 #459832 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Ja się pytam czemu ma ub. @Janek Snieg wyjaśnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 8 Lipca 2017 #459863 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 @Janek Snieg widzę w logach że go odbanowałeś a wiesz, że admini nie mogą dawać UB za tematy na forum? UB dopuszczamy tylko i wyłącznie najwyżej jeśli zbanujesz nie tego gracza co trzeba. A i tak nikt z tego prawa nie korzysta, bo tak jest bezpieczniej. Od dawania UB jest UB Team i wyższa administracja, w ostateczności opiekunowie. Nikt więcej nie ma prawa ingerować w bany. Poza tym gdzie są dowody odnośnie tego bana? Inte Tillgänglig Danke:* i Bezzi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek Snieg Napisano 8 Lipca 2017 #459908 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Gracz został pomylony i nie poprawnie osądzony, przez co dostał UB. Teraz się dowiedziałem, że popełniłem błąd. Przyznaję się do błędu i proszę o ukaranie/ pouczenie. Nie do końca zapoznałem się z prawami admina na forum, poprawie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 8 Lipca 2017 #459909 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Teraz, Janek Snieg napisał: Gracz został pomylony i nie poprawnie osądzony, przez co dostał UB. Teraz się dowiedziałem, że popełniłem błąd. Przyznaję się do błędu i proszę o ukaranie/ pouczenie. Nie do końca zapoznałem się z prawami admina na forum, poprawie to. To jest jeden ban, a ten drugi ktorego temat zlinkowalem tutaj? Inte Tillgänglig Danke:* i Gormit lowca kotow dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Lipca 2017 #459912 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Wszystko wyjaśnili S@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Lipca 2017 #459913 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje SSy bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, aby grać czysto. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi